Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok
Ma délutánra keresnék egy párt vagy egy hölgyet akivel kicsit kiélvezhetnénk a pénteki örömöket.
Üzenetben várom a jelentkezést ha valakinek / valakiknek lenne kedve ma játszani kicsit!
Ma délutánra keresnék egy párt vagy egy hölgyet akivel kicsit kiélvezhetnénk a pénteki örömöket.
Üzenetben várom a jelentkezést ha valakinek / valakiknek lenne kedve ma játszani kicsit!
Sziasztok!
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Pécs és környékén keresek mai napra vagy vasárnapra párt vagy szóló hölgyet teljesen hetero alapon kölcsönös örömszerzés céljából. Utazni fogadni tudok.
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2025. 08. 29. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!! Most Szombat este keres valaki egy Bp-i pasit?
Sziasztok,jó fej,kellemes páros társasága lennék izgalmas időtöltéshez.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Ma délután Dagály strandon lesz valaki?
Pasit keresünk ma estére
Szombat délután, este, vagy éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt Debrecenben.
Igenyes pasi vagyok, hely van, tudtok jönni, irjatok privatban.
Szép napot!
Igenyes pasi vagyok, hely van, tudtok jönni, irjatok privatban.
Szép napot!
Sziasztok!
A mai napra, délelőttre keresek egy szimpatikus, hármas együttlétre vágyó párt Debrecen-Nyíregyháza környékén!
Vegyük fel a kapcsolatot és szerezzünk egymásnak egy felejthetetlen élményt!
A mai napra, délelőttre keresek egy szimpatikus, hármas együttlétre vágyó párt Debrecen-Nyíregyháza környékén!
Vegyük fel a kapcsolatot és szerezzünk egymásnak egy felejthetetlen élményt!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Párok?

Sziasztok! Csinos a hölgy, kár, hogy én Budapesten vagyok... Sok sikert Nektek!
(Ez egy válasz NORBIKATI450 üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 18:37

Sziasztok! Holnap estére keresnénk pasit vagy párt adatlapunknak megfelelően! Csak olyanok írjanak akik komolyan is gondolják és mernek találkozni! Szép napot mindenkinek!

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Holnap estére keresnénk pasit vagy párt adatlapunknak megfelelően! Csak olyanok írjanak akik komolyan is gondolják és mernek találkozni! Szép napot mindenkinek!

Sziasztok!
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére. Eger-Gyöngyös-Hatvan és környékein..
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Van egy üres lakásom Győrben. Kihasználnám valakivel, valakikkel holnap, azaz péntek délelőtt!
Baranyaban vastag farok felesegem szamara ?
Csak hetero alapon
Azt monta nekem szex kozben hogy szet lovagolna egy nagy vastag faszt
Es hogy szeretne a kettosbehatolast
ha a leirtak rad illenek irj puszi
(helyunk nincs :(
Csak hetero alapon

Azt monta nekem szex kozben hogy szet lovagolna egy nagy vastag faszt
Es hogy szeretne a kettosbehatolast

ha a leirtak rad illenek irj puszi