Sziasztok… szilikonos MILF csajommal keresnénk egy fekete srácot 3.nak.
Ha magadra ismertél,írj privát
Ha magadra ismertél,írj privát

Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon szeretne valaki találkozni ma nap közben? Keressetek nyugodtan.
Halii, szívesen csatlakoznék párhoz/lányhoz. Imádok masszírozni és kényeztetni. Akár valami szerepjátékban is benne vagyok. Szívesen leszek futár, szerelő, rendőr, amit csak szeretnétek :P ha érdekel a dolog írjatok privátban smile
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Ezen a héten csütörtök és vasárnap között Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok! Csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat. Valós, igényes párról van szó, a találkozó a megbeszéltek szerint zajlott, a férfitag is értelmes, korrekt. Az egyetlen negatív dolog az volt, hogy készítettek videót, amit ígéretük ellenére nem küldtek el, de mivel ezt a részét a hölgy kezeli a dolognak, így betudtam a korának. Remélem nem sértettem meg senkit, hogy ezt leírtam, összességében jó bulit lehet velük csinálni. Kellemes napot mindenkinek!
sziaztok . szívesen ismerkedünk az adatlapunkon leírtak szerint ,
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Ma napközben rosszalkodni szerető párhoz csatlakoznék!
Igényes ápolt pasi vagyok! Főként Pest, és környékére gondolok!
Igényes ápolt pasi vagyok! Főként Pest, és környékére gondolok!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok. Késő esti órákban Kecskeméten?
Sziasztok! Fiatal, igényes , kedves, masszázsban profi srácként intelligenciát, izgalmat, intimitást kereső NŐK/HÖLGYEK és izgalmakra nyitott PÁROK társaságát keresem hetero alapon, kellemes szabadidő eltöltésére. Wellness kaland, 3-as, cuckold, kukkolás is érdekel! Privátban îrjatok kérlek!

Sziasztok holnap este pár akik pasit keresnek?
Írtam múltkor
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2025. 09. 15. hétfő 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 15. hétfő 05:26

Szőrös faszú, macisabb alkatú, nagyobb darab, ( sörhasú-pocakos ) pasit keresünk ! Priviben írj. Fiatal vagy idősebb.
Ma késő délután az egerszalóki Saliris fürdőjében szívesen vennénk hetero férfi közeledését párosunk hölgytagja irányában. Csak privát üzenetet várunk !
A héten Őrbottyánban leszek, a környékről ismerkednék,hetero alapon, helyem nincs ,utazni tudok ésszerű távolságon belül!
Szőrös faszú, macisabb alkatú, nagyobb darab, ( sörhasú-pocakos ) pasit keresünk ! Priviben írj. Fiatal vagy idősebb.
Nagy méretű pasi csatlakozna 50 + os párhoz
Szombat estére fiatal pasi csatlakozhat! Max 30 éves, s utazás nem legyen gond!
Sziasztok! Igényes pár minden kívánságát teljesíteném ma délután Pesten.