Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok.
Szívesen ismerkednék hármas élményekre vágyó párral! Kölcsönös szimpátia esetén, nem egy alkalomra! Semmi sem sürgős, és egy ami mindenek felett áll a diszkréció.
Csak komoly pár, és csak kölcsönös szimpátia esetén!
Szép napot mindenkinek.
Szívesen ismerkednék hármas élményekre vágyó párral! Kölcsönös szimpátia esetén, nem egy alkalomra! Semmi sem sürgős, és egy ami mindenek felett áll a diszkréció.
Csak komoly pár, és csak kölcsönös szimpátia esetén!
Szép napot mindenkinek.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Zalakaros vagy környèke?
Harmadik beszálló srácot keresünk valós, találkozni is hajlandó, tettrekèsz fèrfi szemèlyèben. Lègy helyes, ápolt ès intelligens! Viber szüksèges lesz! Holnap a debreceni Aquaticum textil mentes szaunájába leszünk....Privát levelet várunk.
Sziasztok!
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Feleség dupla örömére ismerkednénk adatlapunk szerint .....
Sziasztok.! 09.29 Hétfő napközben keresek hölgyet vagy párt helyem van de utazni is tudok.! Szívesen ismerkednék akár hosszú távra is.!
Pecsen azt elfelejtettem
Sziasztok Ma estere keresunk 3. Beszalot
Hetero alapon felesegem kenyeztetesere
Helyunk sajnos nincs
Profilunkban van par video
Hetero alapon felesegem kenyeztetesere
Helyunk sajnos nincs
Profilunkban van par video
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Na basszus, épphogy kicsúsztam korcsoportbol.
(Ez egy válasz Doraxx40 üzenetére (tegnap 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:49

Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk! 45 felettieket nem keresünk.

Sziasztok!Egy Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok Budapestről!Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatok!Akár csak kukkolás is érdekel,de szívesen masszíroznám is a hölgyet! Privát üzeneteket várok
Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk! 45 felettieket nem keresünk.

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Párként heteró, kifejezetten sportos és intelligens férfit keresünk.
Kérlek, nézzetek adatlapot.
Köszönjük.
Párként heteró, kifejezetten sportos és intelligens férfit keresünk.
Kérlek, nézzetek adatlapot.
Köszönjük.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.
Szivessen találkoznék perverz párral.
Szeretem a pisit adni és a spermát is.
Szivessen cumiztatom mindkét felet.
Szivessen találkoznék perverz párral.
Szeretem a pisit adni és a spermát is.
Szivessen cumiztatom mindkét felet.