Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Olyan kezdő párokhoz csatlakoznék, amelyeknek női tagját kényeztetném simogatással, testének csókolgatásával, ujjal is esetleg élveztetném. Tehát nem feltétlenül akarnék behatolni (hetven éves vagyok), de a pár férfitagját is ez felizgathatja, és amikor szeretkeznek, a nő további simogatásával vennék részt.
Szép Napot !
50 - es Férfi vagyok
Érett Hölgy partnert vagy Párt szeretnék megismerni !
Lehetőleg 60 év feletti korosztály érdekel és izgat !
50 - es Férfi vagyok
Érett Hölgy partnert vagy Párt szeretnék megismerni !
Lehetőleg 60 év feletti korosztály érdekel és izgat !
Sziasztok!
Egyedülálló férfiként keresek egy nyitott és diszkrét párt, akikkel közösen élhetnénk át egy izgalmas, hármas együttlétet. Alapvetően fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát, ezért mindig figyelek a határokra és az őszinte kommunikációra.
Miért én?
Közvetlen, tiszteletteljes és figyelmes vagyok.
Olyan párokat keresek, akik szintén nyitottak az új élményekre, és fontos számukra, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.
Kifejezetten diszkrét vagyok, és nem szeretem a felesleges bonyodalmakat.
Ha érdekelne, hogy csatlakozzak hozzátok, írjatok, és beszéljük meg a részleteket! Várom a válaszokat!
Üdv Dávid
Helyileg Budapest.
Egyedülálló férfiként keresek egy nyitott és diszkrét párt, akikkel közösen élhetnénk át egy izgalmas, hármas együttlétet. Alapvetően fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát, ezért mindig figyelek a határokra és az őszinte kommunikációra.
Miért én?
Közvetlen, tiszteletteljes és figyelmes vagyok.
Olyan párokat keresek, akik szintén nyitottak az új élményekre, és fontos számukra, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.
Kifejezetten diszkrét vagyok, és nem szeretem a felesleges bonyodalmakat.
Ha érdekelne, hogy csatlakozzak hozzátok, írjatok, és beszéljük meg a részleteket! Várom a válaszokat!
Üdv Dávid
Helyileg Budapest.
Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét pàrral ismerkednék. Helyem alkalmanként van.
Baràtsàgos, diszkrét pàrral ismerkednék. Helyem alkalmanként van.
Sziasztok miskolcon vagy borsod megyeben(utazas nem gond)csatlakoznek harmadiknak parokhoz
Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a mai napon.utazas megoldható.
szep napot olyan nyitott parokkal ismerkednek akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek leginklabb 7vegente!
Párt keresek ahol a feleséget lehet nyalni a férje előtt!
Sziasztok. Kecskeméten ma akinek nincsen programja?
Sziasztok! Budapesten vagyunk, mai napra párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Sziasztok! Nyiregyi 49 éves férfi keres komoly diszkrét kapcsolatra akár kezdő Házaspárt Írjatok találkozzunk !
Sziasztok! Budapesten vagyunk, mai napra párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket

Sziasztok.Ha lehet szeretnék beszélni veletek ebben a témában!
(Ez egy válasz sexxx21 üzenetére (tegnap 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 02:28

Sexy fiatal sportis pár vagyunk párt vagy akár fiatal szóló fiút is keresünk helyünk van utazás nem gond dél Pest megye szóló lányt ha van ilyen örömmel fogafunk.
Sexy fiatal sportis pár vagyunk párt vagy akár fiatal szóló fiút is keresünk helyünk van utazás nem gond dél Pest megye szóló lányt ha van ilyen örömmel fogafunk.
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Hello. Párhoz csattlakoznèk. Hetero alapon. Gödöllő ès környèke.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok! Ma éjszaka és holnapi nap folyaman is párhoz csatlakoznék, utazás nem gond. Fogadni is tudok!