Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznék vagy fogadnák párt.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok ma estére18óra-24óra között (amelyik nap nektek megfelelő) keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok sok minden érdekel szexben. Kedvenc labsex akár autós tali
hazibaratja lennék hazasparoknak..nem csetelni akarok hanem találkozni.viber messenger adott
Sziasztok!
Hétvégére (péntek, szombatra )
34éves férfiként keresek párt, jó méretű kitartó pasi vagyok aki szeret hosszan kényeztető élvezetekben részesíteni partnerét.
Hétvégére (péntek, szombatra )
34éves férfiként keresek párt, jó méretű kitartó pasi vagyok aki szeret hosszan kényeztető élvezetekben részesíteni partnerét.
hello
párral nővel szívesen kalandoznék régebb ota itt élő magas sportos igényes fekete pasi vagyok nagyobb mérettel
párral nővel szívesen kalandoznék régebb ota itt élő magas sportos igényes fekete pasi vagyok nagyobb mérettel
Fiatal srácként csatlakoznék a hétvégén párokhoz
Sziasztok,
Keresek egy együtt élő, budapesti hetero házaspárt.
Kölcsönös tiszteleten alapuló, hosszútávon gondolkodó, állandó partnert kereső párost keresek.
Kizárólag a kedves háziasszony örömére.
Kezdetben mondjuk egy négykezes masszázs a bájos feleség részére, csakis a férj együttműködésével.
Korrekt, diszkrét, értelmiségi hetero férfi vagyok.
Kapcsoolat felvétel privát üzenetben, köszönöm
Keresek egy együtt élő, budapesti hetero házaspárt.
Kölcsönös tiszteleten alapuló, hosszútávon gondolkodó, állandó partnert kereső párost keresek.
Kizárólag a kedves háziasszony örömére.
Kezdetben mondjuk egy négykezes masszázs a bájos feleség részére, csakis a férj együttműködésével.
Korrekt, diszkrét, értelmiségi hetero férfi vagyok.
Kapcsoolat felvétel privát üzenetben, köszönöm
Sziasztok. A középső országrészben keresek hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre. 36 éves 180 magas 85kg. Sportos pasi vagyok 18/5-os intimmel
Sziasztok!Molett alkatú hölgynek keresünk hármas együttlétre ápolt,+21-es intimmel rendelkező férfit,saját hely előny.Csak az adatlapunk szerint ismerkedünk,kérjük,ezt vedd figyelembe,köszönjük!
Sziasztok! Kedves párt keresek akikhez lehetne ma vagy a hétvégén csatlakozni!
Helyed lenne?
(Ez egy válasz MBaliGG üzenetére (tegnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:19
Sziasztok.Mai napra keresnék hölgyet,esetleg párt hetero alapon.Összehozhatnánk valami izgalmas,élvezetes találkozót.
Ha esetleg nyitott ilyesmire valaki akkor privátban egyeztessünk.
Sziasztok.Mai napra keresnék hölgyet,esetleg párt hetero alapon.Összehozhatnánk valami izgalmas,élvezetes találkozót.
Fiatal srácként lennék házibarátja egy ápolt párnak csakis hetero alapon
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobatnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Péntek délután, estefelé, Szekszárd környékén találkoznánk - adatlapunk szerint - igényes, nagy méretű sráccal. (helyünk van)
Akit komolyan érdekel, írjon mielőbb a szervezhetőség miatt.
Niki
Péntek délután, estefelé, Szekszárd környékén találkoznánk - adatlapunk szerint - igényes, nagy méretű sráccal. (helyünk van)
Akit komolyan érdekel, írjon mielőbb a szervezhetőség miatt.
Niki
Nyíregyházán keresem Párt hetero alapon, házibarát ill cuckload-ra
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!

tarloka

marylin
Katerina T