ne állj bele, folosleges
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:51
neked meg mi bajod? Hidd el, engem itt ismernek páran,akik tudják, hogy valós vagyok....ja,hogy te parként vagy fent,és amúgy meg pasiként irogatsz,hogy taliznal stb? Akkor kinek van kamu dumáját? Na pá pá
neked meg mi bajod? Hidd el, engem itt ismernek páran,akik tudják, hogy valós vagyok....ja,hogy te parként vagy fent,és amúgy meg pasiként irogatsz,hogy taliznal stb? Akkor kinek van kamu dumáját? Na pá pá
(Ez egy válasz P.Amy üzenetére (tegnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
miért nem mesz a faszba a kamu dumáddal
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesti kedves, együtt élő házaspárhoz csatlakoznék a mai estén, kizárólag a kedves háziasszony örömére, hetero alapon.
Ápolt, kulturált férfi vagyok. Szép napot
Ápolt, kulturált férfi vagyok. Szép napot
Sziasztok, ma este Miskolc környékén hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék közös örömszerzés céljából.
45 éves jóképű férfi vagyok...
45 éves jóképű férfi vagyok...
Ma este hellyel rendelkezőt keresünk. Budapest
Budapesten párokat kukkolnék vagy csaltlakoznék hozzájuk!
Viber, Google chat, Whatsapp van, utazni tudok.
Viber, Google chat, Whatsapp van, utazni tudok.
Sziasztok ma estére 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben írjatok rám egy üzenetet
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Pár házibarátja lennék, ápolt, intelligens, többesben tapasztalt pasiként ismerkednék!
Sziasztok. Sportos, igényes, ápolt, 40 év alatti pasi keresne csinos, aranyos párt pest megyében.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
szep napot vannak e itt olyan nyitott párok akikkel kiprpbalhatnek néhany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok!
Alkalmi szoke fiatal huszoneves szexpartneremmel keresunk egy fiut beszallonak a jovohetre , maximum 40eves korig,kitoltott es fenykepes adatlappal , lehetoleg nagy intimmel! Igenyesseg elvart, fiatal nagy cicis,nagy popsis csajszi…fenykepek az adatlapomon
Alkalmi szoke fiatal huszoneves szexpartneremmel keresunk egy fiut beszallonak a jovohetre , maximum 40eves korig,kitoltott es fenykepes adatlappal , lehetoleg nagy intimmel! Igenyesseg elvart, fiatal nagy cicis,nagy popsis csajszi…fenykepek az adatlapomon
Sziasztok
Ma vagy holnap estére keresek egy párt vagy hölgyet közös játszadozásra Budapesten vagy vonzáskörzetében
Ma vagy holnap estére keresek egy párt vagy hölgyet közös játszadozásra Budapesten vagy vonzáskörzetében
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Nov.8-án szombaton Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok ma estére vagy péntek (holnap) estére 18óra-24óra között (amelyik nap nektek megfelelő) keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben írjatok rám egy üzenetet
Sziasztok Nyiregyi férfi szívesen masszirozna Párt a hölgy örömére anyagi nélkül! Írjatok

tarloka

mano74
Elle Brook