2-3 egymást ismerő, helyet a közelünkben megoldani tudó, normális, nem extrém kinéztű pasit keresünk, mini gangbang szerűségre. nagyobb intim előny, átlagos feltétel
Sziasztok
Keszthelyen Párt illetve Hölgyet fogadnék
Akár hosszútávon is ha úgy alakul
Szép napot
Szép napot
Sziasztok!
Veszprémben 50 éves pasikènt párhoz csatlakoznék!
Veszprémben 50 éves pasikènt párhoz csatlakoznék!
Sziasztok!Kedves hölgyek/pàrok
3.nak szívesen csatlakoznék a hölgy örömére amennyiben szereti a hosszas kielégítő együttléteket.
Átlagos férfi vagyok (súly/magasság)NEM àtlagos mérettel.
3.nak szívesen csatlakoznék a hölgy örömére amennyiben szereti a hosszas kielégítő együttléteket.
Átlagos férfi vagyok (súly/magasság)NEM àtlagos mérettel.
Párhoz csatlakoznék ma napközben Eger környékén
Szia. Mi nem nyuregxiek vagyunk de talizunk veled ha össze tudjuk hozni. Hetero pár vagyunk.
(Ez egy válasz Inszignia76 üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 06:17
Sziasztok olyan kiváncsi akár kezdő Házaspárt keresek ahol a férj szeretné látni milyen ha más kényezteti a parnerét Nyiregyi hellyel rendelkező férfi vagyok
Ma délelőtt olyan lányt, hölgyet fogadnék lakásomon vagy meglátogatnék, aki párja mellett félrelépne. Cuckoldra is talalkoznék párral. Unatkozó lánnyal ia talalkoznék. Valósítsuk meg álmodat! Beszéljük meg privátban!
Sziesztok!
Vác és környékén keresek kalandot, hölgyek, párok érdekelnek!
Minden megoldás érdekel... Tib
Vác és környékén keresek kalandot, hölgyek, párok érdekelnek!
Minden megoldás érdekel... Tib
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok olyan kiváncsi akár kezdő Házaspárt keresek ahol a férj szeretné látni milyen ha más kényezteti a parnerét Nyiregyi hellyel rendelkező férfi vagyok
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok! Most péntekre keresek hetero férfiakat gruppenre Miskolcra.1 csaj lesz. Péntek délelőtt! Csak az írjon privátot aki el is jön! Részletek privátban
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Budapesten fiatal 34&28 éves párhoz keresünkk otthoni mozis estére ápolt pasit harmadiknak. Átlagos intim méret előny max 16.
További részletek üzenetben.
További részletek üzenetben.
Sportos izmos min. 18 cm es extra potens fiút keresünk harmadiknak! Csütörtök vagy péntek estére!
Ide írjatok majd viberen beszéljük meg a részleteket!
Ide írjatok majd viberen beszéljük meg a részleteket!
Sziasztok! Olyan párt keresek akik szexelnének előttem!
Sziasztok
Szép napot
Szép napot
Sziasztok! Szombathelyen csütörtök este pár vagy esetleg lány akik szívesen vennék egy ápolt, intelligens pasi társaságát!?
Sziasztok, van itt olyan pár, aki a péntek esti bónusz fesztivál után szeretne egy jót kalandozni? Én benne lennék
Jeligére : közös After
!
Jeligére : közös After
!
Sziasztok.Péntek este haverommal bent leszünk a belvárosban,ha esetleg lenne hölgy aki szívesen venné két kultúrált férfi közeledéset,kényeztetését akkor privátban egyeztessük elképzeléseinket.(heterok vagyunk)

tarloka

halodrix
Maggie