Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Egymást szerető párként keresünk férfi beszállót, maximum 45 éves korig. Fontos hogy normális intelligens legyél, akivel azért lehet beszélgetni is. Illetve pocakos férfiakat nem keresünk.
Szilveszterre keresek kellemes társaságot akikkel együtt élvezhetjük át az újévet felejthetetlen hosszú és forró estén...
Helyet is tudok de szívesen utazom autóval távolabbra is ha annyira hasonlóak az elképzelések
Helyet is tudok de szívesen utazom autóval távolabbra is ha annyira hasonlóak az elképzelések
Sziasztok! Elhanyagolt férjként keresnék társakat, nőket, párokat, hölgyeket, transznőket, elhanyagolt feleségeket, anyukákat, diszkrét, titkos kapcsolatra. Házibarátként is szívesen csatlakoznék. Cuckold ok. Maximális diszkréció adott és elvárt! Többi az adatlapomon.
Jóképű, igényes, 40 körüli , szőrtelen, nem kövér, hajjal rendelkező, vidám pasit keresünk ma estére Dél Pest környékéről. Hülyék kíméljenek. Részletek viber hívással....
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Jóképű, igényes, 40 körüli , szörtelen, nem kövér, hajjal rendelkező, vidán pasit keresünk ma estére Dél Pest környékéről. Hülyék kíméljenek. Részletek viber hívással....
Haverommal ketten párokhoz vagy egyedülálló csajokhoz csatlakoznánk!
Hetero alapon! Írjatok!
Hetero alapon! Írjatok!
Valós Hàzaspàrként barátkoznànk Miskolc környékén..Viberen kommunikálunk..
Sziesztok!
Vác és környékén keresek kalandot, hölgyek, párok érdekelnek!
Minden megoldás érdekel... Tib
Vác és környékén keresek kalandot, hölgyek, párok érdekelnek!
Minden megoldás érdekel... Tib
Sziasztok.
Keresek hazaspart, holgy oromere csatlakoznek.
30 eves swingerben tapasztalsttal rendelkezo pasi vagyok.
Nagy cicik elonyben.
Pest megye, illetve Komarom - Esztergom varmegye
Szivesen veszem 40 es korosztaly leveleit..
Keresek hazaspart, holgy oromere csatlakoznek.
30 eves swingerben tapasztalsttal rendelkezo pasi vagyok.
Nagy cicik elonyben.
Pest megye, illetve Komarom - Esztergom varmegye
Szivesen veszem 40 es korosztaly leveleit..
Sziasztok. ma este Gyulán pár esetleg aki pasit keres harmadiknak? Mai nap, éjszaka itt tartozkodom, szivesen ismerkednék, találkoznék.
Sziasztok! Pécsen ma vagy holnap estére lányt vagy párt keresek mindenki örömére! Kulturált tiszta lakásban fogadlak!
Sziasztok!
11.13 csütörtök este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Keresek jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállása, vagy hölgyet, transzneműt. A legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, kötelező körök nincsenek! 33 éves 184 magas, jó megjelenésű, pozitív, intelligens, humoros, közvetlen férfi vagyok. Sok mindent ki lehet próbálni velem, nyitottság adott. Írjatok bátran.
11.13 csütörtök este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Keresek jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállása, vagy hölgyet, transzneműt. A legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, kötelező körök nincsenek! 33 éves 184 magas, jó megjelenésű, pozitív, intelligens, humoros, közvetlen férfi vagyok. Sok mindent ki lehet próbálni velem, nyitottság adott. Írjatok bátran.
Sziasztok! Nyiregyi hellyel rendelkező férfi keres akár kezdő Házaspárt a hölgy örömére
Miskolci párt keresek cuckoldra
Sziasztok!
Szabolcsi pár van itt? Aki ismerkedne.
Szabolcsi pár van itt? Aki ismerkedne.
Hosszú távra keresnénk,egy 45-57 közötti,független pasit.Pest megyéből,ha lehet.Utazni nem,fogadni,hétvégente tudunk
Bi dolgok után érdeklödő párhoz csatlakoznék!
Sziasztok. Szabolcs megyei párhoz csatlakoznék.

tarloka