Sziasztok! Budapesten vagyunk, mai napra párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok!
Szabolcsi pár van itt aki ismerkedne?
Szabolcsi pár van itt aki ismerkedne?
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék.
Nagy méretü ffi ma este vagy 2 ?Délpestmegyében?
Sziasztok. Mai napra hármas valaki Győr és környékén? Párt keresek és szívesen csatlakoznék 3.nak. Privátban írj kérlek.
Párokhoz csatlakoznek harmadiknak!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
írtam
(Ez egy válasz Tadamlapam üzenetére (2025. 11. 14. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Tadamlapam üzenetére (2025. 11. 14. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Este biszex pár játszótársa lennék! Dél pesten
Este biszex pár játszótársa lennék! Dél pesten
Sziasztok!
Csak ne lennetek ilyen messze (Ez egy válasz Tadamlapam üzenetére (2025. 11. 14. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak ne lennetek ilyen messze (Ez egy válasz Tadamlapam üzenetére (2025. 11. 14. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely ma megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely ma megoldható.
Írjatok
sziasztok, szabaddá vált a péntek-szombatom. Eltölteném élvezettel, utazni tudok, de fogadni is
!
!
Sziasztok!
Pàrt, hölgyet keresek hosszútàvra. Punci nyalàs a kedvencem, akàr viszonzàs nélkül is.
Pàrt, hölgyet keresek hosszútàvra. Punci nyalàs a kedvencem, akàr viszonzàs nélkül is.
Sziasztok! Nyiregyen és környékén keresnék párt! Kor,alkat mellékes.
Férfit keresünk hármashoz, illetve 24/F tag is keres párokat!
Férfit keresünk hármashoz, illetve 24/F tag is keres párokat!
Haverommal ketten párokhoz vagy egyedülálló csajokhoz csatlakoznánk!
Hetero alapon! Írjatok!
Hetero alapon! Írjatok!
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Egymást szerető párként keresünk férfi beszállót, maximum 45 éves korig. Fontos hogy normális intelligens legyél, akivel azért lehet beszélgetni is. Illetve pocakos férfiakat nem keresünk.
Szilveszterre keresek kellemes társaságot akikkel együtt élvezhetjük át az újévet felejthetetlen hosszú és forró estén...
Helyet is tudok de szívesen utazom autóval távolabbra is ha annyira hasonlóak az elképzelések
Helyet is tudok de szívesen utazom autóval távolabbra is ha annyira hasonlóak az elképzelések

tarloka

Adela