Ma este Sárváron ismerkednék párral!
Sziasztok, Ma délután, este lenne kedve párnak vagy hölgynek kalandozni? Szívesen csatlakozom hármashoz vagy cuckoldhoz.
Szombat délután,vagy vasárnap napközben,keresnénk egy pasit,adatlap szerint.Lehetőleg,Pest megyéből.Szép napot!
Sziasztok.
Hosszabb távra szeretnék megismerkedni egy megbízható párral!
Hosszabb távra szeretnék megismerkedni egy megbízható párral!
Sziasztok. Esztergom környéki, vékony párral ismerkednék
Szabolcs megye valaki?
Sziasztok! Párhoz illetve hölgyhöz csatlakoznék ma este a társkereső profilomban leírtak alapján. Várom mielöbbi találkozásunkat
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Sziasztok.
Szombat estére (11.29) keresünk egy intelligens nagy mérettel rendelkező hetero pasit. Csak az írjon akinek nem gond az utazás ( Cegléd ) és valóban el is tud jönni.
Szombat estére (11.29) keresünk egy intelligens nagy mérettel rendelkező hetero pasit. Csak az írjon akinek nem gond az utazás ( Cegléd ) és valóban el is tud jönni.
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
Part keresek ma délutánra este, hely ok Bp
Sziasztok.
Párhoz Lányhoz csatlakoznék Budapest-Esztergom Környékén.
Egy Finom Forró Olajos masszázst is Kap a Pár Hölgy tagja.
Üzenetben várom a jelentkezőt/Jelentkezőket/
Párhoz Lányhoz csatlakoznék Budapest-Esztergom Környékén.
Egy Finom Forró Olajos masszázst is Kap a Pár Hölgy tagja.
Üzenetben várom a jelentkezőt/Jelentkezőket/
Szio feleségem kenyesztetesere keressunk Nógrád illetve Heves megyei nagy intimmel rendelkezőt
Sziasztok! Ma délelőttre egy kezdő, közepes mérettel rendelkező fiatal férfit keresünk (25-45) aki előtt megbaszhatnám a feleségem, cserébe kiveri, vagy leszopja mindkettőnket!
Pest megye Déli része, csak fogadni tudnunk, csak délelőtt,
Pest megye Déli része, csak fogadni tudnunk, csak délelőtt,
Szep napot kiprobalnek par izgalmas dolgot erre nyitott párral ismerkednek! Hely kellene utazni tudnek!
Hétvégére hölgyet, párt keresek.
Utazni és fogadni is tudok.
Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Hétvégén Esztergom és Visegrád közt leszünk, szívesen ismerkednénk adatlapunk szerint! Szép estét Mindenkinek!

tarloka

Younglove
Taja