Van itt olyan, 50 körüli pár akik olyan pasit keresnek aki nem azonnali szexre vágyik, hanem, hogy a férj engedélyével először meghódítsa, felizgassa a feleséget?
Aztán persze szívesen kényeztetném vele közösen.
Ha érezni akarod, hogy te vagy a legfontosabb és legszexibb, írj nekem, én élvezem a folyamatot is, amíg eljutunk az ágyig.
Aztán persze szívesen kényeztetném vele közösen.
Ha érezni akarod, hogy te vagy a legfontosabb és legszexibb, írj nekem, én élvezem a folyamatot is, amíg eljutunk az ágyig.
Hétfőre keresünk magunk mellé egy pasit Kiskunhalasra,olyan írjon aki tud és akar is jönni

Mai nap Kecskeméti párral találkoznék.
Most ra keresünk kultúrált,magára igényes,nem kövér pasit,aki tud is jönni.Párom orálisan kényeztetné.
Badacsony környékén szívesen ismerkednék
Demjénben vasárnap(07.21.) párokkal,fiúkkal ismerkednénk!
Sziasztok. 27.-tol 31.-ig az Aquaworld Ben leszünk! Nagy intimmel keresünk pasit a feleségem örömére ! csak olyat aki el is jön
Sziasztok, mai vagy holnapi napon hölgy vagy pár Győr környékéről ismerkedni valamint kölcsönös szimpátia alapján találkozni hetero alapon? hely van ha szükséges

Ezen a napon, hölgy, vagy pár hetero alapon? Kecskemét és környéke!
Szimpatikus párral találkoznék ma este! Többit privin. Csongrád-Békés megye
Sziasztok!
Ma délutánra/ estére keresek egy budapesti lányt/hölgyet akivel randizhatnánk az este. Ma van a szülinapom. 34 lettem. Szülinapi hancúrozásra keresek egy partnert. Természetesen ebből lehet hosszzabtávú dolog is.
Puszi a pocitokra!
Ma délutánra/ estére keresek egy budapesti lányt/hölgyet akivel randizhatnánk az este. Ma van a szülinapom. 34 lettem. Szülinapi hancúrozásra keresek egy partnert. Természetesen ebből lehet hosszzabtávú dolog is.
Puszi a pocitokra!
Vitorlással a Balatonon! Néhány óra napozás, nudi, fürdés stb. Mindent lehet de semmi sem kötelező! A következő héten, hétköznap szintén jó lehet. Igény esetén, (amit kérlek szépen privátban), nyitott hölgyek, párok. Fiúk köszönöm szépen de nem! A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális, előre egyeztetéssel.
Nekem nagyon bejöttök csak messze vagytok sajnos
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 20. szombat 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 07:52
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Feleség többes örömére keresünk csak szex és más semmi alapon .
Sziasztok! Nyiregyi 48 éves férfi csatlakozna párhoz csakis a hölgy örömére molett párokkal is!!
Sziasztok.Mára keresünk pasit 3.as hoz.
Légy ápolt,kedves,potens,normál,vagy sportos.(min.17cm)
Üziket privátban várjuk.
Légy ápolt,kedves,potens,normál,vagy sportos.(min.17cm)
Üziket privátban várjuk.
Sziasztok!! Estére párt fogadnék lehet idősebb is……. simogatnám, masszíroznám a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt…. esetleg csak nézném őket ahogy szeretnétek és amire vágytok!!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Feleség többes örömére keresünk csak szex és más semmi alapon .
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !&&&&&&&&