Kecskeméten?
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 06:53
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Akkor mért nem írsz privátban ????
Sziasztok
MA esti spontán találkozóra VALÓS pár?
Moto
MA esti spontán találkozóra VALÓS pár?

Moto
Túlfűtött, szenvedélyes párként elsősorban lányt keresnénk , de ha esetleg van itt vékony/szálkás/sportos alkatú egyedülálló fiú nagyobb mérettel(min.19-20), annak a levelét szívesen vennénk. Többlövetűség és ha szereted egész éjjel, plusz pont

Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Sziasztok.
Esti kalandozásra párral ismerkednék Balatonfüreden.
Privátba írj.
Esti kalandozásra párral ismerkednék Balatonfüreden.
Privátba írj.
Sziasztok!
Sportos, jó megjelenésű, intelligens srácként szeretnék csatlakozni párokhoz, hölgyekhez. Többesben némi tapasztalatom már van smile
Mindent mást megtaláltok az adatlapomon, ami első körben szükséges.
Peti
Sportos, jó megjelenésű, intelligens srácként szeretnék csatlakozni párokhoz, hölgyekhez. Többesben némi tapasztalatom már van smile
Mindent mást megtaláltok az adatlapomon, ami első körben szükséges.
Peti
Sziasztok, igényes pasiként, a. mai napon hölgy vagy párral ismerkednék hetero alapon siófok - Budapest útvonalon!
Helyem van akar vízparton!
Helyem van akar vízparton!
Sziasztok. Átlagos pasi vagyok,párt keresnék mára Pécs környékén
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok! Igényes, diszkrét férfiként keresek párt Szeghalom és annak közelében. Mindent szívesen meghallgatok! Szép napot mindenkinek!
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen vendégül látnék egy párt vagy egy hölgyet Hatvanban. Vagy ha kell szívesen utazom is. Keressetek privát üzenetben a részletekért.
Sziasztok.Ma délutánra keresnék partnert hölgy,esetleg hölgy tagú pár személyében kellemes,élvezetes találkozóra.
Akár csak softabb(kukkolás,simogatás,orál)dolgokra.
Ha esetleg van kedve valakinek kellemes talihoz akkor privátban egyeztessük az elképzeléseinket.
Akár csak softabb(kukkolás,simogatás,orál)dolgokra.
Ha esetleg van kedve valakinek kellemes talihoz akkor privátban egyeztessük az elképzeléseinket.
Sziasztok!
Ma 07.21) egy jó kaland RQ fürdő Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Bevállalós, többes tapasztalatom van!!
Írjatok!
Ma 07.21) egy jó kaland RQ fürdő Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Bevállalós, többes tapasztalatom van!!
Írjatok!
Sziasztok.ma estere fiatal fiu?
Sziasztok!
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Akkor mért nem írsz privátban ????
(Ez egy válasz Srác888 üzenetére (2024. 07. 20. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten ma estére keresek párt hármas örömökre