Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu. Masszázs, intim masszázs. Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Dunaújváros és környékén szívesen ismerkednék kis vékony hölgyel, hölgy tagú párral! Nem egy alkalomra! Semmi sem sűrgős, ellenben ha meg van a kölcsönös szimpátia, akkor rendszeres együtlétekre!
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
174/76, kopasz, zöld szem, izmos test! Nagyobb, mindig kemény fazonos intim!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
174/76, kopasz, zöld szem, izmos test! Nagyobb, mindig kemény fazonos intim!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
Ma vagy holnap délelőtt/délután párhoz csatlakoznék nagy intim mérettel BP illetve Pest megyében.
Ma vagy holnap délelőtt/délután párhoz csatlakoznék nagy intim mérettel BP illetve Pest megyében.
Kedves,normális párral ismerkednék,találkoznék!Normális,valós,megbízható és odaadó pasi vagyok!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Borsodi pár szeretne ismerkedni pasival borsodban. Max 60km!Fotó előnyt jelent.
Szombaton délelőttre, Balaton déli partján, hellyel rendelkező normális pasit(kat) esetleg párt keresünk maximum 1,5 órára
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Balaton déli partján párhoz csatlakozom hetero alapon. Siófokon helyen van, utazni tudok!
Pároknál spermás puncit nyalnám!
Holnap par aki fogadna napkozben? Tapasztalt bevallalos srac vagyok. Irjatok batran!
Sziasztok
MA estére keresek VALÓS párt..
Veszprém vármegye és környéke….
Moto
MA estére keresek VALÓS párt..

Veszprém vármegye és környéke….

Moto
Túlfűtött, érzéki páros keres. Nagyfarkú(min.19-20cm). többlövetű érzéki férfit keresünk harmadiknak az adatlapunkon leírtak szerint.
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Szombat estére keresünk egy fiatal fiút! Max 30 év! Hétvégi nyaralóban találkoznánk Debrecentől 60 km. re. utazni ne legyen gond!b Fényképes arcképes levelekre reagálunk!
Sziasztok,
Szolnoki párhoz csatlakoznék harmadiknak.
Én egy átlagos 48 éves szolnoki férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnoki párhoz csatlakoznék harmadiknak.
Én egy átlagos 48 éves szolnoki férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Privát üzenetet várok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Hármas szexre egy fiatal győri pasi keres párokat akikhez lehet csatlakozni!
Üdv:Feri
Üdv:Feri
Sziasztok! Fiatal 20-as srác ismerkedne hetero alapon hölgyekkel vagy párokkal, kor nemszámít, egyetlen dolog ami számít hogy jólérezzük magunkat. Utazni tudok.