Erdekes
(Ez egy válasz Dave82 üzenetére (2024. 05. 24. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 24. péntek 14:21

Hellyel rendelkező férfit keresünk hármasra 50-es duci hölgy örömére Bpest üzi priviben
Hellyel rendelkező férfit keresünk hármasra 50-es duci hölgy örömére Bpest üzi priviben
Sziasztok
Péntek vagy szombat este párhoz, lányhoz csatlakoznék, Tatabánya + 50 km körzete
Péntek vagy szombat este párhoz, lányhoz csatlakoznék, Tatabánya + 50 km körzete

Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Ma estére jóképű pasit keresünk.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Szabolcsi házaspár lenne itt? Molett hölgy elöny akár
Sziasztok! Programot keresek ma estére... Mindent meghallgatok. Beszéljünk privátban!⁸
Írtam!
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2024. 05. 24. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyob méretü ffi aki rá éne 12 kor .
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Kölcsönös szimpátia után várlak szeretettel! Várom üzeneted!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölgyel illetve párral tartós szexkapcsolatra
Sziasztok eger melletti 40 es molett fiatalos bi pár vagyunk és szeretnénk ismerkedni nagyméretű bi aktiv fiuvalaki mindkettönket dugna.
Debrecenben keresek hölgyet, akinek a búvóhelyén rosszalkodhatnánk. Barátnő is jöhet. Én 166 magas vagyok, normál testalkatú. Szerszámom átlagos méretű, semmi extra. Írjatok bátran.
sziasztok Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, párokhoz is csatlakoznék a hölgy örmére
Hali!
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet ma estére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet ma estére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
Sziasztok! Én egy 177 cm magas 90 kg körül zöld szemü ápolt igényes férfi vagyok, ma vagy holnap este találkoznék párokkal vagy nőkkel, Borsod Heves Hajdú Szabolcs megyékből, utazni is tudok akár, Akit érdekel irjon rám nyugotan