December 1. vagy 2-án napközben párral illetve hölgyel találkoznék. Budapest és környéke.
Holnap, hétfőn Veszprémben és a környéken keresem partnereim!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Keresek olyan párt, mindegy, milyen korú, aki megengedné, hogy egy hetven éves férfi részese legyen (hetero alapon) közös örömeiknek, fizikailag persze a hölgy örömére. Nem kellene behatolnom, csak annyi lenne, hogy a hölgytagot simogatnám, ujjammal is kényeztetném, szimpátia esetén csókolhatnám is.
Sziasztok !
Ma este , hölgy , pár ?
Helyem van Keszthelyen
Ma este , hölgy , pár ?
Helyem van Keszthelyen
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Hetero!!(tartsuk tiszteletben) csatlakoznék párhoz!
Kitöltött adatlap, profil kép, plusz ha szimpatikusnak találsz láthatod a védetteket is!
Hetero!!(tartsuk tiszteletben) csatlakoznék párhoz!
Kitöltött adatlap, profil kép, plusz ha szimpatikusnak találsz láthatod a védetteket is!
Pár van itt szabolcsbòl aki ismerkedne?
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok! Olyan párt, illetve akár nőt keresek, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intim méretet kedvelik! Magas, sportos fiatal egyetemista pasi vagyok! Utazni is tudok, így a távolság nem akadály. Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress bátran!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
12.03 szerda estét Debrecenben töltöm, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadnék jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállásra. Semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. 33 éves 184 cm magas, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, humoros, nyitott pasi vagyok. Írjatok bátran
12.03 szerda estét Debrecenben töltöm, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadnék jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállásra. Semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. 33 éves 184 cm magas, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, humoros, nyitott pasi vagyok. Írjatok bátran
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok!
December 2.-tól három napot Békéscsabán leszek!
Tartalmas sexre keresném partnereim!
Kúlturált,diszkrét apartmanomban!
December 2.-tól három napot Békéscsabán leszek!
Tartalmas sexre keresném partnereim!
Kúlturált,diszkrét apartmanomban!
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki fiut keres?
Van itt szabolcsi pár aki fiut keres?
Szívesen csatlakoznék!!
(Ez egy válasz atifruzsi0609 üzenetére (ma 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Van aki párhoz csatlakozna vecsés környékén?

tarloka

Anita