Sziasztok! Mai nap csatlakoznek egy kedves parhoz! Erezzuk jol magunkat akar alkalmilag, akar hosszutavon!
Utazni tudok!
Utazni tudok!
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezethez.
Szexuàlis jàtèkokat kedvelő hàzaspàrt keresek.
Bp. Kispest,Erzsèbet,Csepel.Kőbànya
Bp. Kispest,Erzsèbet,Csepel.Kőbànya
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Jelige: Ha stílus van, minden van.
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok!
Sportos, fiatal hetero férfiként párhoz csatlakoznék Budapesten ma este.
Kérlek üzenetet írjatok!
Sportos, fiatal hetero férfiként párhoz csatlakoznék Budapesten ma este.
Kérlek üzenetet írjatok!
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsaba!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsaba!
Miskolcon várok párt lakásomban egy kis kukkolasra esetleg be is szallnek
nagy mérettel keresek képek a társkeresőben
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Ma este (is) masszíroznék, kényeztetnék feleséget, barátnőt a férje/barátja előtt! Heves megye és környékein..
Sziasztok!
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok! Ma este párral vagy lánnyal kalandoznék Szombathelyen! Méretes, magas szex kultúrával rendelkező ápolt pasi vagyok! Részletek privát üzenetben! Kérlek csak akkor keress/keressetek ha komolyan gondoljátok!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Igényes pár hölgy tagjának kényeztető masszázs akár a párja jelenlétében is!!
Extra ha Roma a hölgy!
Képzett masszőr vagyok Szabolcsban!
Extra ha Roma a hölgy!
Képzett masszőr vagyok Szabolcsban!
Extra potens , megbizható , diszkrét pasi keres Nőt , párt. Nyíregyháza
Sziasztok!
Van itt olyan pár aki keres hétvégére férfi beszállót?
Helyem van és utazni is tudok.
Van itt olyan pár aki keres hétvégére férfi beszállót?
Helyem van és utazni is tudok.
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel jatszotarsat keres 12 ker környéke kizárólag hetero alapon udv P

tarloka

Vendula J