Sziasztok, 18-án este,19. reggelig egy jó kis élvezetes együttlétre keresem partnereimet, csatlakoznék párokhoz bi- illetve hetero alapon. Helyileg Budapest 10. kerületben lenne helyem,de autó van és szívesen mozgok én is. Jómagam 38 éves, fiatalos, értelmesnek tartott srác vagyok. Képek, további részletek üzenetben.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Az első 20 ast
(Ez egy válasz Grandioso üzenetére (2025. 12. 16. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 16. kedd 13:48
Tetszik az asszony, egy 20-ast simán letagadhatna test alapján. Nagyon fiatalos. Megkóstolnám.
Párok?
Sziasztok Szabolcsi Pár aki szeretné a hogy párját más férfival kényeztetni ?Nyiregyi férfi várja leveleteket
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Tetszik az asszony, egy 20-ast simán letagadhatna test alapján. Nagyon fiatalos. Megkóstolnám.
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2025. 12. 16. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 16. kedd 12:34
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2025. 12. 16. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleség dupla örömére ismerkednénk férfivel adatlapunk szerint.
Sziasztok! Én szívesen csatlakozom!
(Ez egy válasz Rasmus üzenetére (2025. 12. 16. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 16. kedd 11:17
Sziasztok! 40 -60 év közötti sexpartnert keresünk .. cuckoldra … mi 57-59 pár vagyunk feleségem szereti ha élvezésig kényeztetik . Bárhová tudunk menni
Feleség dupla örömére ismerkednénk férfivel adatlapunk szerint.
Sziasztok! Kedves,kellemes, pár ismeretségét keresem szenvedélyes együttlétre.
Sziasztok! Szívesen masszírozok!
(Ez egy válasz Rasmus üzenetére (2025. 12. 16. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 16. kedd 11:55
Sziasztok !! A feleségem molett nagy mellekel! Szereti ha maszirozzák mindenhol Én meg nézem Uttána közösen kielégítjük
Sziasztok !! A feleségem molett nagy mellekel! Szereti ha maszirozzák mindenhol Én meg nézem Uttána közösen kielégítjük
Sziasztok szívesen csatlakozom hetero alapon párhoz, cuckold is érdekel...(Baranya, Tolna, Bács és Fejér megyében elsősorban.
Sziasztok! 40 -60 év közötti sexpartnert keresünk .. cuckoldra … mi 57-59 pár vagyunk feleségem szereti ha élvezésig kényeztetik . Bárhová tudunk menni
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék a hölgy örömére, elsősorban Bp. Környékén!
Helyem van.
Videoim vannak az oldalon.
Üdv:
Laci
Párokkal ismerkednék a hölgy örömére, elsősorban Bp. Környékén!
Helyem van.
Videoim vannak az oldalon.
Üdv:
Laci
Sziasztok! Nő esetleg pár? Adatlapom kitöltve,utazni tudok!!
Idei utolsó swinger bulink — kizárólag 45 év alattiaknak!
Szívesen fogadunk igényes fiatalos szóló pasikat még
A Swinger Yours csapata december 20-án ismét a Dolce Vita swinger klubot béreli ki erre a fantasztikus eseményre. Várható létszám: 50–70 fő.
Szeretettel várunk benneteket 20:00 és 02:00 óra között.
Minden további információt a rendezvényről megtaláltok a weboldalunkon, amelynek linkjét privát üzenetben tudom elküldeni.
Üdvözlettel:
A Swinger Yours csapata – Merci és Peti, Timi és Csanád
Szívesen fogadunk igényes fiatalos szóló pasikat még
A Swinger Yours csapata december 20-án ismét a Dolce Vita swinger klubot béreli ki erre a fantasztikus eseményre. Várható létszám: 50–70 fő.
Szeretettel várunk benneteket 20:00 és 02:00 óra között.
Minden további információt a rendezvényről megtaláltok a weboldalunkon, amelynek linkjét privát üzenetben tudom elküldeni.
Üdvözlettel:
A Swinger Yours csapata – Merci és Peti, Timi és Csanád
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsaba!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsaba!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!

tarloka

lac0