Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
183/80, sportos, 44 éves, full heteroszexuális pasi csatlakozna holnap délelőtt lanyokhoz, párokhoz... A képen látható farokkal. Szívesen utazom...
Szabolcsban izgató hölgy kényeztető masszírozását akár a párja jelenlétében is megoldható!!!
Hely megoldható!
Hely megoldható!
Hello! Hölgy, pár k.barcika és környékén kalandozni? Akár autós sex is!
Sziasztok! Ma Székesfehérváron szívesen fogadnék hölgyet vagy párt! 17orátol!36éves igényes tapasztalt potens vagyok! Vannak képeim az adatlapomon
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Sziasztok
Szívesen lennék hölgy meglepetése az ünnepekre…
Moto
Szívesen lennék hölgy meglepetése az ünnepekre…
Moto
Egy Lány vagy Hölgy aki kényeztetne egy 18cm- es formás farkat édeskés spermával? Gödöllő-Vác- BP. Környékén.
Sziasztok! Adatlapom szerint partnerem keresem
Csak bátran!
Csak bátran!
Most szombat délután Egerszalók vagy Demjén fürdőjében leszünk ! Szívesen fogadnánk adatlapunk szerinti férfit aki csatlakozna hozzánk és párosunk hölgytagját kényeztetné ! Olyan is szóba jöhet aki ezen települések valamelyikén tudna fogadni bennünket ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Hello
Jelige: Ha stílus van, minden van.
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk! Max 45 éves korig !
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk! Max 45 éves korig !
Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk! Max 45 éves korig!!!
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk! Max 45 éves korig!!!
Hello
Szép Napot !
50 - es Férfi vagyok
Érett Hölgy partnert vagy Párt szeretnék megismerni !
Lehetőleg 60 év feletti korosztály érdekel és izgat !
50 - es Férfi vagyok
Érett Hölgy partnert vagy Párt szeretnék megismerni !
Lehetőleg 60 év feletti korosztály érdekel és izgat !
Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék ma este a párja előtt! Utazni tudok ésszerű távolságon belül…
Holnap napközben Űjpest, Dunakeszi pár?
19 pénteki bulinkban 50en vagyunk. Pasiknak van még hely. 30as 40es korosztályból várunk sportos normális pasi jelentkezőt.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!

tarloka

xy
Jana Cova