Sziasztok!
Budapesten és környékén párhoz csatlakoznék!
Budapesten és környékén párhoz csatlakoznék!
Sziasztok!
Szivesen ismerkednék párokkal, esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vayok szörős
Szivesen ismerkednék párokkal, esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vayok szörős
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Swingeryours-os csapat december elején szervezett limitless partyt, podcastjükben meséltek róla. Lényegében volt egy kijelölt szoba ahová hölgy belépett már lehetett is rámenni és dugni, "használni". Persze a nem ott is nem volt, csak nem kellettek az ismerkedő körök. Valszeg ilyesmit kerestek ti is. A hölgyedet megnézve lába nem érné a szoba padlóját és már szednék szét, ha magamból indulok ki.. Szerintem fognak még ilyen bulit szervezni.
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 12. 17. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 21:02
szerintetek mennyire macerás összehozni itt egy Gangbang találkozót? Párom egyik régi vágya, de elég nehezen képzelem el találni 4-5 pasit aki el is tud jönni
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
Sziasztok.
45 éves független férfi vagyok,magas de nem sovány.
Budapest és környékén párt, hölgyet keresek hosszú távra.
Pesten hely van de szívesen utazom is.
45 éves független férfi vagyok,magas de nem sovány.
Budapest és környékén párt, hölgyet keresek hosszú távra.
Pesten hely van de szívesen utazom is.
Sziasztok!
Mai és holnapi napra keresek fiatalos párt. Helyem a 11. kerületben van, de utazni is tudok.
Mai és holnapi napra keresek fiatalos párt. Helyem a 11. kerületben van, de utazni is tudok.
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Nem írtál vissza szombaton a vasárnapi talihoz, akarsz te egyáltalán valamit itt?
(Ez egy válasz Catania84 üzenetére (ma 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:47
Sziasztok.
Párokkal ismerkednék a hölgy örömére. Videoim vannak az oldalon. Hely megoldott, írjatok.
Catania
Párokkal ismerkednék a hölgy örömére. Videoim vannak az oldalon. Hely megoldott, írjatok.
Catania
Sziasztok olyan akár kezdő házaspárt keresek akik komolyan szeretnének egy 3ast kipróbálni akár kezdő Párral is a hölgy örömére Szabolcsból egy Nyiregyi 49 éves hellyel rendelkező férfi vagyok
Sziasztok, Nő vagy pár aki a mai nap szívesen találkozna?(hely van)
Sziasztok.
Catania
Catania
Sziasztok írjatok e-mail címet majd és fiatal bi vagyok!
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (tegnap 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:34
Kell nekünk ma egy gyönyörő, fiatalos, csupasz,szexi bi pasi.
Részletek, privátban.
Hülyék pls NE!!!
Részletek, privátban.
Hülyék pls NE!!!
Olyan jófej párt keresek akik szeretnék szexuális életüket feldobni egy 3.férfi beszállóval.
Helyem van akár ma este is . Viberen tudunk képeket cserélni.
Helyem van akár ma este is . Viberen tudunk képeket cserélni.
Sziasztok. 45éves, igényes, fiatalos pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Ma este szívesen csatlakoznek huncutkodásra párokhoz. Utazni tudok természetesen.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Sziasztok! Szívesen beszállnék egy párhoz 3-nak! Adatlapon kitöltve,de ha kérdés van szívesen válaszolok. Utazni tudok,helyem nincs!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Győr környékén ma este érett párral kalandoznék

tarloka

katika