29.-én Debrecenbe leszünk a párommal egy éjszakát egy apartmanban. Fiatal pasival vagy egy párral “elvesztenénk a szüzességünket” -ha megvan a kölcsönös szimpátia
Sziasztok!Holnap pár vagy bi pasi Veszprém környékén?Uni/passzív szerep izgatna, helyem van!Írjatok
Sziasztok;
Van itt par Szabolcsbòl aki pasit keres?
Van itt par Szabolcsbòl aki pasit keres?
Sziasztok! Akár ma estétől is egészen január 5.-ig, adatlapom szerint párhoz csatlakoznék a hölgy örömére..Utazni tudok.
49 éves pasi nőkkel, párokkal kurna 18 -6 ős fasszal! Kaposvár + 100 km
Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
A két ünnep közt keresek párt!! Bi párt! Hosszú távra, vagy alkalmu kalandra!
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Társkeresőnek !
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk, minden valós csoport tagnak!!
Ma estére keresek párt vagy nőt
30 éves nagyfarku pasi vagyok
30 éves nagyfarku pasi vagyok
Értem amit mondasz, de ebben a buliban szerintem ezzel nem lenne gond.
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 12. 23. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 23. kedd 21:06
Köszi a választ, hát meglátjuk, lehet most szombaton át is élünk valamit.
Az egyetlen ami ilyenkor kicsit "félelmetes", hogy nehéz egy bizonyos létszám felett koordinálni, válogatni, esetleg szűrni.
De talán emiatt a veszély miatt is vonzó
Az egyetlen ami ilyenkor kicsit "félelmetes", hogy nehéz egy bizonyos létszám felett koordinálni, válogatni, esetleg szűrni.
De talán emiatt a veszély miatt is vonzó
Köszi a választ, hát meglátjuk, lehet most szombaton át is élünk valamit.
De talán emiatt a veszély miatt is vonzó (Ez egy válasz Kivancsian üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 17:48
De talán emiatt a veszély miatt is vonzó (Ez egy válasz Kivancsian üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Swingeryours-os csapat december elején szervezett limitless partyt, podcastjükben meséltek róla. Lényegében volt egy kijelölt szoba ahová hölgy belépett már lehetett is rámenni és dugni, "használni". Persze a nem ott is nem volt, csak nem kellettek az ismerkedő körök. Valszeg ilyesmit kerestek ti is. A hölgyedet megnézve lába nem érné a szoba padlóját és már szednék szét, ha magamból indulok ki.. Szerintem fognak még ilyen bulit szervezni.
Parral talalkoznek ma este!
Szabolcsban izgató hölgyet kényeztető masszírozást vállalom a párja jelenlétében is! Részletek privátban!!akár
Ha gondolod írj nekünk. Google chat-en beszélhetünk
(Ez egy válasz Xlite üzenetére (2025. 12. 23. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 23. kedd 20:09
Sziasztok!
Szivesen ismerkednék párokkal,hölgyekkel esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba smile
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vagyok szörős smile
Ha gondolod írj nekünk. Google chat-en beszélhetünk
(Ez egy válasz delectation001 üzenetére (2025. 12. 23. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sziasztok
Szívesen csatlakoznék párokhoz, hetero alapon.
Szívesen csatlakoznék párokhoz, hetero alapon.
Rendívül potens férfias, sportos férfiként szívesen meglátogatnék párt, nőt hetero alapon. Szerepjáték is érdekel és még sok izgalmas játék

tarloka