Budapesti párhoz csatlakoznék
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet
Sziasztok!
Vastag,nagy farkú pasit keresünk a feleségem örömére!!!
Utazni tudj
!
Vastag,nagy farkú pasit keresünk a feleségem örömére!!!
Utazni tudj
!
Akár ma/holnap estére is...
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok. Megpróbalom hátha. Kaposváron olyan pár van e, akinek a hölgye minden lyukba kívánja a faszt? Írj, ha ilyenek vagytok. Nálatok legyen a randi. Diszkréten! Privin keressetek.
Sziasztok!
Budapesten és környékén párhoz csatlakoznék!
Budapesten és környékén párhoz csatlakoznék!
Adatlapunk szerinti pasit keresünk akit lakásunkon fogadnánk ma este ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok. Horvátországba keresek apartmant. Olyat keresek ahol a tulajdonos is ott lakik, és flörtölne a feleségemmel
Szereti a hot wife szerepet.
Szereti a hot wife szerepet.
Siófok-Tamási-Kaposvár környékén ma este hölgy vagy pár?
Sziasztok!
Szivesen ismerkednék párokkal,hölgyekkel esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba smile
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vagyok szörős smile
Szivesen ismerkednék párokkal,hölgyekkel esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba smile
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vagyok szörős smile
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok!!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok!!
Szeretnék nyalni cumizni privat
Sziasztok holnap estére fuatal saracot keresünk harmadiknak párom örömére heteró alapon.csak az irjon akinek jó a megjelölt idöpont
Sziasztok!
Fiatal ferfi csatlakozna párhoz Debrecenben és környékén!
Fiatal ferfi csatlakozna párhoz Debrecenben és környékén!
Szegedi srác csatlakozna pár hoz utazás OK!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Punci nyalás, szendvics szex, masszázs vagy amit szeretnétek! Győr
Nyiregyi fért párral ismerkdne diszkréten
Sziasztok! Van olyan Pár aki szeretné a hölgypartnerét meglepni egy masszázzsal? Nyiregyi férfi szívesen
Sziasztok.
Január 4-ig, Dunántúlon (Bp felé most az M1 helyzet miatt most nem mennék) pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is.
Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok.
Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok, vagy google chat: bs3kn2@gmail.com
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Január 4-ig, Dunántúlon (Bp felé most az M1 helyzet miatt most nem mennék) pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is.
Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok.
Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok, vagy google chat: bs3kn2@gmail.com
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6

tarloka

Scarlet Lovatt