Sziasztok Olyan Hàzaspárt keresek ahol a férfi nézne a párját ahogy kényeztetik
Sziasztok, 28 éves, ápolt, értelmiségi srác vagyok Budapestről. Párt keresek akihez csatlakozhatok, idősebb korosztály és vidék is érdekel. Akár klasszikus alapon, akár alázás téma is érdekel, a női tag wc-nek és wc papírnak használhat, pofozhat, számba köphet, arcomra ülhet és lovagolhat, csúszkálhat, a férfi tag pedig torkon baszhat, megetetheti a gecijét. Üzenetben várom a megkeresést.
Sziasztok ma pecsen szabad a delutanunk es az estenk
Ha valaki tudna minket fogadni
Ha valaki tudna minket fogadni
Sziasztok! Holnap estére Eger és környékén hölgyet,párt keresek kellemes időtöltésre
Sziasztok párhoz csatlakoznak kiskunhalas és környékéről
Sziasztok! Én benne lennék!
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2025. 12. 26. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresünk csinos párom részére kifejezetten ápolt, igényes, jóképű férfit 40 év fölött.
Sziasztok, kellemes időtöltést. Szívesen lennék párnak játszó társa, ezért szívesen ismerkednék, randiznék.
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre.
sziasztok feleseget hasznalnek kényeztetnék a ferje elott vagy a ferjevel közösen ha vannak itt ilyen férjek akit ez izgatná? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit!
Vagy akár kettő pasit!
Vagy akár kettő pasit!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás vagy amit szeretnétek. Győr
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok! Kellemes karácsonyt! Párt, hölgyet keresek Pápa, Győr és Veszprém környékén! Utazni tudok, de helyem is van!
sziasztok
szívesen ismerkednék kalandoznék találkoznék párral hetero alapon hölggyel a két ünnep közt 30 éves magas igényes sportoló potens extra méretű férfi vagyok ha kell találkahellyel írjatok rám bátran privátban
szívesen ismerkednék kalandoznék találkoznék párral hetero alapon hölggyel a két ünnep közt 30 éves magas igényes sportoló potens extra méretű férfi vagyok ha kell találkahellyel írjatok rám bátran privátban
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi !!!!
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
Budapesti párhoz csatlakoznék

tarloka

harison
Aneta Keys