Sziasztok!
Fiatal párt keresek hármas vagy cuckold együttléthez!
Olyat keresek aki tudja mit akar,szereti és bírja a nagy intim méretet és maximálisan igényesek!
Fiatal párt keresek hármas vagy cuckold együttléthez!
Olyat keresek aki tudja mit akar,szereti és bírja a nagy intim méretet és maximálisan igényesek!
Sziasztok!
Igényes,biszex párt keresek hármas szexre!
Ami izgatja a fantáziám:
-Dugás közben a férfi tag nyalná a hölgyet, közben engem is.
-Közösen szopnának
-Spermás játékok
-Dupla punci
Jó magam intelligens,extra igényes,jól szituált ember vagyok,nagy intim mérettel és szexuális étvággyal!
(Budapest +50km)
Igényes,biszex párt keresek hármas szexre!
Ami izgatja a fantáziám:
-Dugás közben a férfi tag nyalná a hölgyet, közben engem is.
-Közösen szopnának
-Spermás játékok
-Dupla punci
Jó magam intelligens,extra igényes,jól szituált ember vagyok,nagy intim mérettel és szexuális étvággyal!
(Budapest +50km)
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Adatlapunk szerinti pasit keresünk mostanra, akit lakásunkon fogadnánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Halló ma este Celldömölk pasi ?feleség kényeztetésére
Sziasztok én szívesen csatlakozom párhoz hölgy örömére.
(Ez egy válasz buddha1 üzenetére (2025. 12. 26. péntek 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 26. péntek 15:33
Sziasztok.
Ma estére normális férfit keresnénk harmadiknak.
Sokmindenre nyitott kedvesem részére.
Budapest és környéke.
Budapest és környéke.
Sziasztok.
Budapest és környéke.
Budapest és környéke.
Sziasztok ma estére keresünk pasit! Szolnok mellett
Kar hoyg messze vagytok épp
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2025. 12. 26. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy méretü ffi ma ?
Sziasztok.
Párokhoz csatlakoznék. Kényeztessük együtt a párodat, vagy ha téged, férfi tagot a látványa annak, hogy egy másik pasival van, örömet okoz, akkor tegyünk úgy. Köszönöm.
További kellemes ünnepeket Nektek.
Párokhoz csatlakoznék. Kényeztessük együtt a párodat, vagy ha téged, férfi tagot a látványa annak, hogy egy másik pasival van, örömet okoz, akkor tegyünk úgy. Köszönöm.
További kellemes ünnepeket Nektek.
Sziasztok Olyan Hàzaspárt keresek ahol a férfi nézne a párját ahogy kényeztetik
Sziasztok, 28 éves, ápolt, értelmiségi srác vagyok Budapestről. Párt keresek akihez csatlakozhatok, idősebb korosztály és vidék is érdekel. Akár klasszikus alapon, akár alázás téma is érdekel, a női tag wc-nek és wc papírnak használhat, pofozhat, számba köphet, arcomra ülhet és lovagolhat, csúszkálhat, a férfi tag pedig torkon baszhat, megetetheti a gecijét. Üzenetben várom a megkeresést.
Sziasztok ma pecsen szabad a delutanunk es az estenk
Ha valaki tudna minket fogadni
Ha valaki tudna minket fogadni
Sziasztok! Holnap estére Eger és környékén hölgyet,párt keresek kellemes időtöltésre
Sziasztok párhoz csatlakoznak kiskunhalas és környékéről
Sziasztok! Én benne lennék!
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2025. 12. 26. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresünk csinos párom részére kifejezetten ápolt, igényes, jóképű férfit 40 év fölött.
Sziasztok, kellemes időtöltést. Szívesen lennék párnak játszó társa, ezért szívesen ismerkednék, randiznék.

tarloka

kacumi