Budapesten ma csatlakoznék.
Sziasztok szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére akikre tényleg lehet számítani. Budapesten kérésre küldök képet. Egy valós ápolt pasi.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Szívesen csatlakoznék párhoz csak orális játékokra és hetero alapon, ha érdekes lehet a részleteket egyeztessük privátban
Fiút keresünk maestére a hölgy örömére,fogadnitudunk .viber előny!!
Sziasztok. Január 5-ig, Dunántúlon pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is. Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok. Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok!
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Boldog ünnepeket mindenkinek!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Párt vagy hölgyet keresek Fejér megyében elsősorban, de Tolna illetve még Veszprém megye is szóba jöhet
Mai napon hármashoz csatlakoznék utazni tudok!!!
Akár ma estére is...
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok!
Heves megyei párokhoz csatlakoznék.
Heves megyei párokhoz csatlakoznék.
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenete
Sziasztok .
Ma estére hellyel rendelkező párt keresünk,esetleg masszőr pasit a korosztályúnkból.
Ma estére hellyel rendelkező párt keresünk,esetleg masszőr pasit a korosztályúnkból.
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
Sziasztok. Csak arra a napra kerestetek fèrfit?
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2025. 12. 11. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 11. csütörtök 13:40
Sziasztok! Péntek estére keresünk két potens férfit a hölgy örömére. Csak az jelentkezzen aki el is tud jönni,helyünk van.
Hölgyet, párt fogadnék budapesti lakásomban vagy meglátogatlak hetero alapon masszázsra illetve szívesen csábítok, udvarolok, sokféle szerepjátékban benne vagyok
Sziasztok? Ma este csatlakoznek egy kedves parhoz!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!
Ma estére keresek hölgyet vagy párt akikhez csatlakozhatnék! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok!
Ma estére keresek hölgyet vagy párt akikhez csatlakozhatnék! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok!

tarloka