Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Kecskemét és környékén keresünk 24év alatti scrácot akinek lenne kedve kipróbállni a hármas sexet a nő örömére!
37 éves ápolt diszkrét pár vagyunk.
Kizárólag December 28és 31 között
Kecskemét és környékén keresünk 24év alatti scrácot akinek lenne kedve kipróbállni a hármas sexet a nő örömére!
37 éves ápolt diszkrét pár vagyunk.
Kizárólag December 28és 31 között
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Hétfőre keresek párt Bp-Kecskemét-Szeged vonalon! Írjatok privát üzenetet, amennyiben benne vagytok egy találkozóban!
Ha valakinek van kedve ma este szopatni rámélvezni szívesen látom
Üdv
Holnap (28.-a) Ráckeve és környékén keresnék napközben hölgyet,esetleg pár hölgy tagját élvezetes találkozóra.
Ha lenne valaki akit érdekelne akkor privát levélben folytassuk.
Holnap (28.-a) Ráckeve és környékén keresnék napközben hölgyet,esetleg pár hölgy tagját élvezetes találkozóra.
Ha lenne valaki akit érdekelne akkor privát levélben folytassuk.
A Napokban keresünk hetero alapon haverommal párt vagy nőt!
Párok ma este vagy holnap egész nap? Utazni fogadni tudok!
Budapesten ma csatlakoznék.
Sziasztok szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére akikre tényleg lehet számítani. Budapesten kérésre küldök képet. Egy valós ápolt pasi.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Szívesen csatlakoznék párhoz csak orális játékokra és hetero alapon, ha érdekes lehet a részleteket egyeztessük privátban
Fiút keresünk maestére a hölgy örömére,fogadnitudunk .viber előny!!
Sziasztok. Január 5-ig, Dunántúlon pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is. Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok. Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok!
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Boldog ünnepeket mindenkinek!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Párt vagy hölgyet keresek Fejér megyében elsősorban, de Tolna illetve még Veszprém megye is szóba jöhet
Mai napon hármashoz csatlakoznék utazni tudok!!!
Akár ma estére is...
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!

tarloka

Zetta