Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Sziasztok.
Ápolt, normális párhoz mennék ma este, akik fogadnának a hölgy örömére adatlapom szerint. Autós kaland is akár. Priviben írjatok!
Szép estét, BUÉK!
Ápolt, normális párhoz mennék ma este, akik fogadnának a hölgy örömére adatlapom szerint. Autós kaland is akár. Priviben írjatok!
Szép estét, BUÉK!
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok.
Szia.
Igen, sajnos csak elvileg. Gyakorlatilag pedig nem igazán (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, sajnos csak elvileg. Gyakorlatilag pedig nem igazán (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár akihez pasi csatlakozhat?
Van itt szabolcsi pár akihez pasi csatlakozhat?
Sziasztok. Itt sok ilyen tag van elvileg!
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (ma 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:04
Szia.
Mi holnapra keresnénk valakit, aki elég bevállalós és helye is lenne.
Ha gondolod írj nekünk üzenetet.
Ha gondolod írj nekünk üzenetet.
Boldog új évet kívánunk, minden valós csoport tagnak.
boldog uj evet mindebkinek Nyitott párokkal ismerkednek akik benne volnanak sok mindenben! Hely kellene utazni tudnek+
Szia.
Ha gondolod írj nekünk üzenetet. (Ez egy válasz Atyka üzenetére (ma 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:27
Ha gondolod írj nekünk üzenetet. (Ez egy válasz Atyka üzenetére (ma 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres ?
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres ?
Sziasztok. Hosszú távra Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Előre köszönöm ha írsz!
Sziasztok Pest megye valaki privat
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Sziasztok, 28 éves, ápolt, értelmiségi srác vagyok Budapestről. Párt keresek akihez csatlakozhatok, idősebb korosztály és vidék is érdekel. Akár klasszikus alapon, akár alázás téma is érdekel, a női tag wc-nek és wc papírnak használhat, pofozhat, számba köphet, arcomra ülhet és lovagolhat, csúszkálhat, a férfi tag pedig torkon baszhat, megetetheti a gecijét. Üzenetben várom a megkeresést.
Remélem összejön! Felénk ( Vas) nem keres ilyenre senki...... :(
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (ma 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:21
3-5 pasit keresnénk akik ma Dec 31én napközben eljönnének Hertelendre és miközben párosunk hölgy tagja masztizik ràélveznének..Àpoltsàg borotvàltsàg fotó Google chaten feltétel! 11-15 óra közt L és T
En egy 28 eves ferfikent keresek parokat, akik egy hozzam hasonlo ferfit szeretnenek talalni harmashoz vagy szivesen csatlakoznek nagyobb tarsasagokhoz swinger buliban (legyen az klub vagy privát házibuli) Budapesten es kornyeken. Amit rolam tudni kell, hogy sportos kinézetem van, 186 centi magas es 86 kilogramm sulyu vagyok. Apolt vagyok es igenyes a kulsomet illetoen es en is ezt varom el a partnereimtol. Termeszetem nyugodt, megerto es turelmes, nem csak jokat lehet velem szexelni de a tartalmas beszelgeteseket is szeretem. Partnereimmel szemben nincs semmilyen korlat allitva reszemrol a testsulyt vagy az eletkort illetoen. Az erettebb korosztalyt kifejezetten kedvelem. Harmasban mar rendelkezem nemi tapasztalattal, de swinger bulikkal kapcsolatosan meg semmilyen korabbi elmenyem nincs. Nyitott vagyok sok mindenre! Ha ezek alapjan ugy gondoljatok, hogy szeretnetek megismerni, akkor varom a privat uzeneteket! Par kepet talaltok rolam a profilomon es tovabbi arcos es intim fotokat is meg tudok veletek osztani! Mivel telefonrol irtam ezt a szoveget, kerlek nezzetek el nekem az ekezetek hianyat! Mindenkinek jo unneplest es boldog uj evet kivanok!
Hali! Mi éppen várunk valakire...érdekel?
(Ez egy válasz Moto80 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Mai napon pár vagy bi pasi?Csak aki komolyan gondolja!Veszprém környéke!Írjatok
3-5 pasit keresnénk akik ma Dec 31én napközben eljönnének Hertelendre és miközben párosunk hölgy tagja masztizik ràélveznének..Àpoltsàg borotvàltsàg fotó Google chaten feltétel! 11-15 óra közt L és T

tarloka

CH
Veronika P