Sziasztok. Valós, nyitott partnereket keresek, tartalmas és laza együttlétekre. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Távolság nem gond, intim 21/6, ha számít! Üzenetben keressetek!
Már 3 . dikán akkor mi lesz egész januárban .??,
(Ez egy válasz sportos01 üzenetére (2026. 01. 03. szombat 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Egy levezető januári hármasban ,többesben benne lennék
Most kezdődött a Január és már hátra akarod hagyni?
(Ez egy válasz sportos01 üzenetére (2026. 01. 03. szombat 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 00:18
Sziasztok
Sziasztok
Sziasztok! BÚÉK! mindenkinek! Megértő. elfogadó lányt keresek, vagy párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. Miskolc és környéke előny. Ha komolyan gondolod írj üzit, köszi!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznék. Győr és környékén.
Sziasztok!
szívesen ismerkednék intelligens, kedves , csinos párral, akik férfi beszállót keresnek harmadiknak. Budapesten és Pest megyében, de ország többi részéről is nyitott vagyok ismerkedésre. Magas EQ és IQ előny! üdv. I.
szívesen ismerkednék intelligens, kedves , csinos párral, akik férfi beszállót keresnek harmadiknak. Budapesten és Pest megyében, de ország többi részéről is nyitott vagyok ismerkedésre. Magas EQ és IQ előny! üdv. I.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Hosszú távon keresek egy megbízható párt. Győr
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Mai napon szauna69-be jön esetleg biszex pár akikhez csatlakozhatna egy kezdő bisex srác?
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy méretet kedvelik, vagy csak kipróbálnák, hogy milyen! Magas, sportos alkatom van, képeim vannak, utazni tudok! Helyileg Debrecen :P
B.U.É.KSziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Fiatal potens srackent állok rendelkezésre párok illetve hölgyek számára.
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok! Egy igényes, érett pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Keszthely-Fonyód környékén.
Sziasztok mi egy valós pár vagyunk ma esetére keresünk 3-4fiatalabb jo farku pasit amatőr gang bang bulira
Sziasztok! Mostanában ràérő pàrhoz szivesen csatlakoznek!
Ha gondolod írj nekünk, beszélgessünk
(Ez egy válasz Sosemleszvége üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 01. csütörtök 15:59
Van kedvem, van helyem, van mivel, de épp nincs kivel. Hölgyet vagy párt keresek.

tarloka

Angla
Isabella Clark