Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //!!
A Dec 31 ét és a Jan elsejét vezetném le
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2026. 01. 03. szombat 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Sziasztok! Intelligens fiúval szeretnénk ismerkedni, kizárólag 35 éves korig. (Nem, még veles sem, ha elmúltál ennyi!)
Várjuk jelentkezésedet, lehetőleg hosszabbtávú kapcsolat reményében.
É+Á
Sziasztok,kellemes páros diszkrét partnere lennék hosszabb távon.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel jatszotarsat keres ma 12 ker búvóhelyre sportosabb hölgyek ill párok is érdekelnek hetero alapon udv mindenkinek P
Sziasztok.
BUÉK mindenkinek!
Heteró alapon szeretnék ismerkedni!
BUÉK mindenkinek!
Heteró alapon szeretnék ismerkedni!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Sziasztok olyan akár kezdő hàzaspár aki szeretne egy 3 diszkrét talit komolyan Szabolcsból ? Nyiregyi 49 éves férfi vagyok
Sziasztok Komáróm Esztergom megyéböl ismerkednék párral vagy hölgyel.
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Boldog Újévet kivánunk !
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok! Méretes ápolt pasiként ma este szívesen kalandoznék, részletek privát üzenetbe!
Sziasztok
Adatlap alapján
Keresünk .
Hajdú-bihar első sorban de utazni tudunk.
Adatlap alapján
Keresünk .
Hajdú-bihar első sorban de utazni tudunk.
Sziasztok! Heves megyei férfi vagyok, párok házibarátja lennék. 6
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!

tarloka