Nagy mérettel párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Leginkább BP illetve Pest megye!
Leginkább BP illetve Pest megye!
Párok?...
Sziasztok. Komoly part keresek cuckoldra Gyor es kornyek.En 44 eves apolt komoly nagyfarku (20 cm) egyetemet végzett bull vagyok. Ha csak komolyat kerestek akkor irjatok...koszonom
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár akihez lehet csatlakozni?
Van itt szabolcsi pár akihez lehet csatlakozni?
Szívesen ismerkednek parokkal Miskolc, Eger környékén.
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
190cm magas férfias BULL párokat keres cuckold kapcsolatra
Holnap, szombaton, Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Hétvégén Győrben tali esetleg valaki/valakik? Hely legyen. Utazni tudunk. Privátba várjuk az üzeneteket.
Sziasztok! Nagyobb méretet kedvelő párral ismerkednék!
Nyitott párt kényeztetnék!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Akár a mostani hétvégére is..
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok
stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek !!!
stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek !!!
Sziasztok holnapi nap vagy szombaton olyan párral ismerkednék akiket izgatja ha kukkolhatóm őket esetleg extrem helyen leselkednék próbafülke parkólóba elhagyatott helyen autóban vagy pizza futár lennék kedvenc pizzátokat kiszállítanám megadott címre időbe hölgy venné át, persze pizzát én állom. Ilyen olyan “izgató játékokban bent lennék” Holnap Zala, Vas, Somogy megbeszélés kérdése kiszállítom a kedvenc Pizzátokat
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
sziasztok ma estére budapest, budapest vonzés körében keresek párt vagy hölgyet fiatal izmos srác vagyok teljesen hiteles és korrekt ha felkeltetem az érdeklödést irj adok telefonszámot vagy goolge chat illetve bárhol máshol is beszélek szivesen
Hétvégén szombat, vasárnap párnak, hölgynek lenne kedve fürdőzni a Lukácsban? privi
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek
Éjszaka is van helyem
Éjszaka is van helyem
Sziasztok!
Valentin napon Debrecenben leszünk wellnesen így igényes 35 körüli jó pasit keresünk akár hosszabb távra. Írj privátban. Ha szimpi vagy e-mailen vagy viberen folytatjuk.
Várjuk őszinte normális pasi jelentkezését hosszabb távra.
Valentin napon Debrecenben leszünk wellnesen így igényes 35 körüli jó pasit keresünk akár hosszabb távra. Írj privátban. Ha szimpi vagy e-mailen vagy viberen folytatjuk.
Várjuk őszinte normális pasi jelentkezését hosszabb távra.

tarloka

Farok21