Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
(Ez egy válasz sportos01 üzenetére (ma 05:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Budapesti ,sportos swingerben és hármasban tapasztalt nagyobb méretű srácként párokhoz csatlakoznék.
Képek az adatlapomon a többit privatban .
Budapesti ,sportos swingerben és hármasban tapasztalt nagyobb méretű srácként párokhoz csatlakoznék.
(Ez egy válasz sportos01 üzenetére (ma 05:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Február 6 farsangi buli nálunk. Jelenlegi létszám 13 pár, 5 pasi, 7 szóló lany. Várunk párok, lányok, és 30-40 es korosztályból sportos pasi jelentkezőket
Olyan hetero párt keresek, ahol a férfi tag az aktus közben erényövben van a Nő parancsára.
Sziasztok
Sziasztokí Heteroflexibilis vagy bi-kíváncsi házibarátunkat keressük hosszútávra, lehetőleg a közelből (Budapest vagy Pest megye) 40 éves kor alatt (kivétel nincs!).
Fontos az igényesség, ápoltság, intelligencia.
Lehetsz kezdő is vagy kicsit tapasztaltabb.
Várjuk jelentkezésedet!
Van valaki vecsés közelébe aki csatlakozna harmadiknak?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ma este párt keresek ,Pest Megye, Budapesten...Sportos ötvenes pasi vagyok.
Üzenetet privátban.. köszönöm...
Üzenetet privátban.. köszönöm...
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok!! Akár a helyetbis meg tudom oldani Pest megyében! Privát üzenetet várok!!
Zoli
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok!! Akár a helyetbis meg tudom oldani Pest megyében! Privát üzenetet várok!!
Zoli
Írtam
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (tegnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:29
Hali! Ma este Kicsit náthás feleségemet kelllene… ..fiatal srácot keresünk! Utazni tudj! Privizz
Hali! Ma este Kicsit náthás feleségemet kelllene… ..fiatal srácot keresünk! Utazni tudj! Privizz
Sziasztok.
Pest, vagy Fejér megyébe ma este pár vagy hölgy?
Dunaujvárosba helyem is lenne, klassz kis kalandokra! Akár egy kisebb bulit is össze hozhatunk, akkor hívom haveromat is!
Pest, vagy Fejér megyébe ma este pár vagy hölgy?
Dunaujvárosba helyem is lenne, klassz kis kalandokra! Akár egy kisebb bulit is össze hozhatunk, akkor hívom haveromat is!
Hajdú -Bihari 40-es pár vagyunk és a mai estére keresnénk egy fiatal fiút aki szeret kukkolni és szívesen be is szállna közénk.
Akár már a mostani hétvégére is nyitott vagyok...
Sziasztok
Ha egy olyan harmadikat kerestek, aki magabiztosan jelen van, tud kezdeményezni, és akinek természetes az irányítóbb, határozottabb férfiszerep – különösen akkor, ha ezt a hölgy is élvezi –, akkor lehet, hogy egymást keressük.
40-es, ápolt, tapasztalt férfi vagyok. Szeretem, ha a dinamika világos, a helyzeteknek van egy vezetése, de mindig figyelek arra, hogy ez mindenkinek komfortos és örömteli legyen.
Nézzétek meg az adatlapomat, és ha ilyen pasit kerestek, írjatok bátran.
Sziasztok
Ha egy olyan harmadikat kerestek, aki magabiztosan jelen van, tud kezdeményezni, és akinek természetes az irányítóbb, határozottabb férfiszerep – különösen akkor, ha ezt a hölgy is élvezi –, akkor lehet, hogy egymást keressük.
40-es, ápolt, tapasztalt férfi vagyok. Szeretem, ha a dinamika világos, a helyzeteknek van egy vezetése, de mindig figyelek arra, hogy ez mindenkinek komfortos és örömteli legyen.
Nézzétek meg az adatlapomat, és ha ilyen pasit kerestek, írjatok bátran.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Párokhoz csatlakoznék Fejér megyében ill Tolna megyében
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok

tarloka

mara38
Lenka S