Sziasztok!! Holnap reggel Budapest - Gyöngyös útvonalon lányok, vagy párok?? 183/80, sportos 44 éves , full hetero pasi vagyok a képeken látható kitartó fasszal...
Tomi
Tomi
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Sziasztok! Budapest XII. kerületi, egyedül élő, kulturált, ápolt és borotvált 63 éves férfi keres párt vagy hölgyet hétvégi kikapcsolódásra. Fogadni tudok.
Nyékládháza,Miskolc kérnyékén pár vagy hölgy?
30F
30F
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok! Adatlapom szerint ma este párral kalandoznék. Feleséget, barátnőt kényeztetnék a férje /barátja jelenlétében. Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Pásztó-Gödöllő…
Sziasztok, ma este pár társaságát keresném 21 óra után Miskolc vonzáskörzetében.
Jóképű negyvenes férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre
Jóképű negyvenes férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre
Sziasztok! Adatlapom szerint ma este párral kalandoznék. Feleséget, barátnőt kényeztetnék a férje/ barátja jelenlétében.. Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Pásztó-Gödöllő…
Ma este lakásunkon adatlapunk szerint kalandoznánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Sziasztok
Lett egy 40 es szép barátnőm azt szeretném hogy egy pasi jól meg dugja
Részletek privátban víberen
Köszönöm
Aki írj adjon víber elérhetőséget persze ha komolyan gondolja
Szép napot
Vasárnap késő délután lenne aktuális
Lett egy 40 es szép barátnőm azt szeretném hogy egy pasi jól meg dugja
Részletek privátban víberen
Köszönöm
Aki írj adjon víber elérhetőséget persze ha komolyan gondolja
Szép napot
Vasárnap késő délután lenne aktuális
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Ma este nővel, párral kalandoznék a Balatontól délre.
Ápolt 40 pasi vagyok
Ápolt 40 pasi vagyok
Helo mindenkinek! Parhoz csatlakoznek ! Irjatok batran!
(Ez egy válasz sportos01 üzenetére (2026. 02. 05. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesti sportos ,jokepunek tartott férfiként párokhoz csatlakoznek
Szombat este Szántód- Lelle- Simontornya térségébe intelligens páros, hármas vagy többes játékához csatlakoznék, egy érzéki olajos masszázzsal, hetero alapon.
(Telefon vagy viber egyszerűsíti a kapcsolatfelvételt és szóban gyorsabb tisztázni a részleteket!)
(Telefon vagy viber egyszerűsíti a kapcsolatfelvételt és szóban gyorsabb tisztázni a részleteket!)
Sziasztok! Budapest XII. kerületében élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi örömmel társulna harmadiknak, fogadni tudok.
Jobb reggelt
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok wink stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek !!
Budapesti sportos ,jokepunek tartott férfiként párokhoz csatlakoznek

tarloka

Goffena