P4U-ba szombat estére lesz innen pár?
Mi 30-as páros vagyunk, megyünk szombat este hátha lesz szimpatikus pár esetleg szóló pasi.... aki csatlakozna.
Mi 30-as páros vagyunk, megyünk szombat este hátha lesz szimpatikus pár esetleg szóló pasi.... aki csatlakozna.
Sziasztok. Párommal a hétvégen(02.13-02.15) Nyiregyházán leszünk, keresnék egy olyan fiatal (max35 éves)férfit aki megmaszírozzná. Max orálisan kényeztetné a páromat, ha ő engedi. Hely kell. Ezeknek tudatában várom a privát üzeneteket.
Szabolcs megyében érett izgató hölgyet keresek aki élvezne egy kényeztető masszázst orális kényeztetéssel akár a párja jelenlétében is!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt !
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt !
Nagykanizsai sportos ,jóképű férfiként hölgyhöz, párokhoz csatlakoznék.
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (nembodíbuilder, de nem is kanapéharcos
), kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.
Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
38 éves, atlétikusan sportos (nembodíbuilder, de nem is kanapéharcos
), kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
Budapesti tapasztalt sportos pasikent párokhoz csatlakoznek
Valszeg nem engem kerestek, de kedvencbe elraktalak.
(Ez egy válasz pleasure_bunny üzenetére (2026. 02. 10. kedd 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 10. kedd 07:04
(Ez egy válasz pleasure_bunny üzenetére (2026. 02. 10. kedd 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sportos, igényes, értelmiségi pár vagyunk, stag&vixen dinamikában, nem cuckoldban. (Ezzel legyél tisztában!)
23-33 év közötti, intelligens, tisztelettudó, nagyobb/vastagabb mérettel és megfelelő EQ-val rendelkező sportos pasi közeledését szívesen vesszük.
Sportos, igényes, értelmiségi pár vagyunk, stag&vixen dinamikában, nem cuckoldban. (Ezzel legyél tisztában!)
23-33 év közötti, intelligens, tisztelettudó, nagyobb/vastagabb mérettel és megfelelő EQ-val rendelkező sportos pasi közeledését szívesen vesszük.
Debrecen és környékén keresek hölgyet vagy párt!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Párral ismerkednék a hölgy örömére! Het közben, vagy szombatra!
Párral ismerkednék a hölgy örömére! Het közben, vagy szombatra!
Sziasztok!
23 éves vagyok és 25-50 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit üzenetben.
23 éves vagyok és 25-50 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit üzenetben.
(Ez egy válasz rocco15 üzenetére (2026. 02. 10. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleséget dugnék a férje előtt én 43 éves pasi 21/6cm méretel!!! Kamuk köszi ne
Feleséget dugnék a férje előtt én 43 éves pasi 21/6cm méretel!!! Kamuk köszi ne
Belevaló fiatal lány vagy hölgyet keresek huncutkodni.
Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Győrben és a környéken kaland a mai napon?
Üdv!
Képgyűjtögető kamu profil! fiatalpar9320
Képgyűjtögető kamu profil! fiatalpar9320
Sziasztok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Érett izgató milfet keresek aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!

tarloka

gábor1920
Carmen