Komoly cuckoldra keresek egy sexi bevalalos part aki nagy farku pasit keres Gyor kornyeken. Csak akik talizni is akarnak.."Irokbol" itt van eleg
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon párokat keresek / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek Olvass már az adatlapomon !!! Nem írogatni szeretnék meg kávézgatni ha lehet…..!!!
Tapasztalt és igényes párokat keresek. 36 éves vagyok, rutinom van a többesben, bírom a tempót és a potencia nálam nem kérdés.
Rugalmas vagyok: utazni tudok, de saját, kulturált helyen is tudlak titeket fogadni. Ha szimpatikus az adatlapom, írjatok privátban és egyeztessünk!
Rugalmas vagyok: utazni tudok, de saját, kulturált helyen is tudlak titeket fogadni. Ha szimpatikus az adatlapom, írjatok privátban és egyeztessünk!
Utóvalentini nap csajoknak ha egyedül töltötted ma este.
Pár esetleg akihez lehetne csatlakozni a mai napon?
Párt keresek, ahol az egyik fél nézné, ahogy a párja leszopna.
Olyan párt is keresek ahol én szopnám a férfi tagot, a hölgy meg végig nézné, vagy akár vele közösen.
Olyan párt is keresek ahol én szopnám a férfi tagot, a hölgy meg végig nézné, vagy akár vele közösen.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék tolna megyében
Párhoz csatlakoznék tolna megyében
Így már lesz kapás amihez sok sikert nektek ...
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (ma 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:21
Bocsi de adatlapodból nem derül ki ...... változtasd mert nem jelentkezik senki ..
Kisvárda környékén feleségem masziroztatnám
Bocsi de adatlapodból nem derül ki ...... változtasd mert nem jelentkezik senki ..
(Ez egy válasz csajtkeresek üzenetére (ma 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:17
Nézd meg mikor regisztráltam ide. Akkor még csajt nőt kerestem.
Most pasit keresünk..
Most pasit keresünk..
Nézd meg mikor regisztráltam ide. Akkor még csajt nőt kerestem.
Most pasit keresünk.. (Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (ma 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Most pasit keresünk.. (Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (ma 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
csajtkeresek ---vagy pasit ???? kinek ???
(Ez egy válasz csajtkeresek üzenetére (ma 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:05
Sziasztok
Szolnok megyéből keresünk nagy méretű pasit. Kizárólag olyat akinek van helye!
Sziasztok
Hétfő délelőtt, egy szimpatikus pár, Heves megyében, akik bennelennének egy jó hármasba
?
?
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (nembodíbuilder, de nem is kanapéharcos smile ), kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.
Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
38 éves, atlétikusan sportos (nembodíbuilder, de nem is kanapéharcos smile ), kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.
Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Párhoz Bármikor a mai nap folyamán
(Ez egy válasz Dodheimsgard üzenetére (tegnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskol környékén csatlakoznék párhoz, akár rendszeresen is ha mimden jól alakul. Hetero alapon
Miskol környékén csatlakoznék párhoz, akár rendszeresen is ha mimden jól alakul. Hetero alapon
Üdv. Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást okozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást okozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !

tarloka

alkarom
Morgan