Sziasztok,
30-35 eves sportos pasit keresunk parommal harmas mokahoz a holgy kenyeztetesere.
Privatban varok jelentkezoket es csak keppel.
30-35 eves sportos pasit keresunk parommal harmas mokahoz a holgy kenyeztetesere.
Privatban varok jelentkezoket es csak keppel.
Pár hölgy tagját kényeztető masszázsban részesíteném
! Helyem van de utazni is tudok Szabolcsban !
Diszkréció adott és elvárt!
! Helyem van de utazni is tudok Szabolcsban !
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! Pár esetleg idősebb ahol a bi nem gond, szabolcsban vagy hajdúban??
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Budapest környékén csatlakoznék igényes nyitott párokhoz!
Valóban ápolt, és igényes pasi vagyok! Vastag intimmel! 18/6.
Egy jó kávéból, és egy jó beszélgetésből bármi is lehet!
Esetleg ma napközben? :P
Valóban ápolt, és igényes pasi vagyok! Vastag intimmel! 18/6.
Egy jó kávéból, és egy jó beszélgetésből bármi is lehet!
Esetleg ma napközben? :P
Sziasztok! Szívesen csatiznék parokhoz
Nézd az enyém, 17, nem nagy, de valós...
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Nagyobb kihagyas utan , ujra fiu(kat) keresunk alkalmi partneremmel cuckold/harmas (tobbes?!) felallasra.
Marcius 7, csutortoki napra keresunk!!
Az oldalrol mar par eve talaltunk szamara nehany partnert, azonban most kifejezetten nagy meretu sracot /sracokat keresunk.
Az idealis jelolt 18-45 ev kozott van, nem dohanyzik, es ami a legfontosabb, es ezt kerlek tartsatok tiszteletben, minimum 19-20cm-es intim merettel rendelkezzen.
A lany, aki szamara keresunk most, 25eves, nagy cicis, nagy popsis, cici pc-s lany , hatalmas etvaggyal
))
Nagyobb kihagyas utan , ujra fiu(kat) keresunk alkalmi partneremmel cuckold/harmas (tobbes?!) felallasra.
Marcius 7, csutortoki napra keresunk!!
Az oldalrol mar par eve talaltunk szamara nehany partnert, azonban most kifejezetten nagy meretu sracot /sracokat keresunk.
Az idealis jelolt 18-45 ev kozott van, nem dohanyzik, es ami a legfontosabb, es ezt kerlek tartsatok tiszteletben, minimum 19-20cm-es intim merettel rendelkezzen.
A lany, aki szamara keresunk most, 25eves, nagy cicis, nagy popsis, cici pc-s lany , hatalmas etvaggyal
))
Ma este szívesen fogadnék kölcsönös szimpátia esetén hármast kedvelő párt otthonokban, Pest megye déli részén.
Szép estét nektek!
Szép estét nektek!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok.
Hétvégén meglátogatnék egy kedves párt.
Hétvégén meglátogatnék egy kedves párt.
Nagyfarku ffi ?
30 èv ALATTI, vèkony vagy izmos pasit keresünk harmadiknak.
Hiába jelölsz ès írsz, ha nem felelsz meg a feltèteleknek...mert bizony NEM te vagy a kivètel..
Hiába jelölsz ès írsz, ha nem felelsz meg a feltèteleknek...mert bizony NEM te vagy a kivètel..
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Üdv. Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást okozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást okozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Swinger klubban jártas srác párokkal ismerkedne!
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Sziasztok!! Itt is felteszem a kérdést, létezik olyan nő aki valóban kedveli az anális szexet, vagy pedig csak városi legenda???
Sziasztok! Egyik esete a héten szívesen találkoznék budapesti vagy környéki párral. Megbízható, potens férfi vagyok, ha kapcsolatra jelöltök, arcképet is láthattok. Utazni is tudok, de persze ésszerű távolságra. Privátban elértek, ha gondoljátok.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber, Google chat van, helyem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Viber, Google chat van, helyem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!

tarloka

puszinyuszi
Jana Cova