Függetlenül pasiként pár házibarátja lennék diszkréten.. Hosszú távon is.. Kor alkat nem számít.. Igényes vagyok.. Csók
Még mindig keresünk
(Ez egy válasz csajtkeresek üzenetére (2026. 02. 15. vasárnap 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 15. vasárnap 07:05
(Ez egy válasz csajtkeresek üzenetére (2026. 02. 15. vasárnap 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Szolnok megyéből keresünk nagy méretű pasit. Kizárólag olyat akinek van helye!
Szolnok megyéből keresünk nagy méretű pasit. Kizárólag olyat akinek van helye!
Párhoz csatlakoznék Budapesten, 34 éves vagyok, vastag farkú
De kár hogy messze vagytok
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (tegnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:46
Pasi jelentkezését várjuk.!
180 cm felett ne írj kérlek.
Lehetsz fiatal 18 -tól 25 ig,,,,vagy 50 felett.
Vékony vagy molett duci,sörhasú macis alkat is!
Nem gond ha szőrös,fazonos a faszod.
Bp-Pest-megye vagy a környező megyékből csak.
Kérlek az ország másik végéből ne.
A legérdekesebb, akiknek írtunk,és akartunk volna találkozni,,,kivétel nélkül eltünnek-tüntek!
Hihetetlen!
A legérdekesebb, akiknek írtunk,és akartunk volna találkozni,,,kivétel nélkül eltünnek-tüntek!
Hihetetlen!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Normális párral ismerkednék!
Jelentkezem
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (tegnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:46
Hihetetlen!
Hihetetlen!
Hihetetlen!
Hihetetlen!
Sziasztok
Holnap este (02.19) Balatonfüreden leszek az egyik hotelben ☺️
Hölgy vagy pár lesz a városban akinek lenne kedve meginni egy italt és utána….
Holnap este (02.19) Balatonfüreden leszek az egyik hotelben ☺️
Hölgy vagy pár lesz a városban akinek lenne kedve meginni egy italt és utána….
Ma este lakásunkon adatlapunk szerint kalandoznánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok.
Hölgyek, párok ha elegetek van azokból az emberekből akik csak ígérgetek csak képcsere stb.
Akkor nyugottan írjátok rám megbízható igényes, ápolt férfi vagyok. Budapest.
.
Hölgyek, párok ha elegetek van azokból az emberekből akik csak ígérgetek csak képcsere stb.
Akkor nyugottan írjátok rám megbízható igényes, ápolt férfi vagyok. Budapest.
.
hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást okozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást okozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (nembodíbuilder, de nem is kanapéharcos smile ), kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.
Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
38 éves, atlétikusan sportos (nembodíbuilder, de nem is kanapéharcos smile ), kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.
Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
Kèt pasi szívesen kènyeztetnè a pàrod baràtnőd elöted vagy veled közösen hetero alapon.44 46 èves pasik 17 19 cm intim helyünk nincs csak utaznàk .Ha van szimpàtia akàr rendszeresen is .írj privit
Pénteken napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Debrecenben!
Sziasztok! Jövő hét egyik napján, napközben keresek Debrecen-Hajdúszoboszló és környékén egy szimpatikus, diszkrét, vágyaktól fűtött párt, akikkel megélhetünk egy mindenki számára emlékezetes hármas együttlétet!
Ha egy megbízható, egészséges, diszkrét férfi társaságára vágytok, akkor keressetek bátran és induljunk el a többes szex izgalmas útján!
Ha egy megbízható, egészséges, diszkrét férfi társaságára vágytok, akkor keressetek bátran és induljunk el a többes szex izgalmas útján!
Párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Tapasztalatom van e téren
Tapasztalatom van e téren
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.

tarloka

fischer81
Skylynn