Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Párhoz csatlakoznék nagy intim mérettel!
Fotók az adatlapomon.
Fotók az adatlapomon.
Ma estére keresünk potens pasit.Nagyobb mérettel.Csak fotóval,üzenetben keress!
Sziasztok! HotWife illetve cuckold témában ismerkednek, szeresd a vastag nagyobb méretet! Ápolt, tapasztalt srác vagyok, további részletekért keress privát üzenetbe! Tomi
Március 1- 3. között Hajdúszoboszlón pihenünk. Szívesen vennénk adatlapunk szerinti férfi csatlakozását hölgytagunk irányába. Kérjük csak olyan írjon aki az ott leírtaknak megfelel a félreértések elkerülése végett ! Privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok! Budapest XII. kerületi egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keres párt kellemes kényeztetésre. Biszex lehetséges, helyem van, fogadni tudok.
Sziasztok! Nagyon szívesen csatlakoznék a mai nap feleség/barátnő kényeztetésihez
Sziasztok !
Sportos budapesti férfiként ismerkednék párokkal
Sportos budapesti férfiként ismerkednék párokkal
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok 33 éves független srác vagyok szivesen csatlakoznék Párhoz Baranya-Tolna-Baja környékén diszkrét és tisztelet tudo vagyok!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr
Sziasztok! Nyitott, szexi, igényes párt keresek hármas játékra Budapesten és a környéken. Vannak fent képeim, és ha ezek és a bemutatkozásom tetszik, akkor írjatok rám bátran.
Igényes pár hölgy tagját kényeztető masszázsban részesítenék akár a párja jelenlétében is!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! Ápolt, fiatalos, nemdohányzó, arcszőrmentes értelmiségi férfiként keresek párt / házaspárt kellemes együttlétre elsősorban Baranyában. Sok mindenre nyitott vagyok. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
Sziasztok.Ma estére keresünk 2 potens fiatalos srácot a hölgy örömére orál kalandra.(min.18cm)Fotóval,elérhetőséggel,privátban!
A vágy mindig meg van .
(Ez egy válasz Jeans üzenetére (2026. 02. 23. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 23. hétfő 09:54
Sziasztok! Keresek szexi párokat, akik szívesen bevennének egy tapasztalt, sportos testalkatú pasit harmadiknak. Ha ilyen vágyaitok vannak, akkor ne habozzatok írni.
Sziasztok! Keresek szexi párokat, akik szívesen bevennének egy tapasztalt, sportos testalkatú pasit harmadiknak. Ha ilyen vágyaitok vannak, akkor ne habozzatok írni.
Sziasztok. Budapesten és vonzáskörzetében keresek olyan párt akihez lehetne csatlakozni, napközben. Én egy mindenre nyitott, 33 éves, ápolt, diszkrét, potens pasi vagyok aki rendelkezik sok szabadidővel és autóval, így az utazás sem gond. Privát üzenetben keressetek, ha felkeltettem az érdeklődéseteket.

tarloka

ssputyiss
Berlin