Feleség többes örömére keresünk férfit közeli találka reményében .
Sziasztok.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Sziasztok.
Jó mérettel Meg áldott pasi szívesen ismerkednék Győr és környékén.
Privátban írj kérlek.
Hölgyek vagy párok
Jó mérettel Meg áldott pasi szívesen ismerkednék Győr és környékén.
Privátban írj kérlek.
Hölgyek vagy párok
Sziasztok!
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit privátban.
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit privátban.
Szép napot!Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Sziasztok Fiúk!
A héten szombaton délutánra, estefelére (02.28.) szívesen fogadunk két, higiénikus, nagy mérettel rendelkező, intelligens és higiénikus srácot handjob partira. Helyünk van Szekszárd környékén.
Csak olyan srácok jelentkezését várjuk, akiknek az utazás nem gond, el is tudnak és mernek jönni.
Niki
A héten szombaton délutánra, estefelére (02.28.) szívesen fogadunk két, higiénikus, nagy mérettel rendelkező, intelligens és higiénikus srácot handjob partira. Helyünk van Szekszárd környékén.
Csak olyan srácok jelentkezését várjuk, akiknek az utazás nem gond, el is tudnak és mernek jönni.
Niki
Sziasztok.Mai napra keresnék hölgyet,esetleg párt hetero alapon.Összehozhatnánk valami izgalmas,élvezetes találkozót.
Ha esetleg nyitott ilyesmire valaki akkor privátban egyeztessünk.
Ha esetleg nyitott ilyesmire valaki akkor privátban egyeztessünk.
sziasztok
most hogy itt a tavasz és kezd jó idő lenni kellemes izgalmas autós kalandra ismerkednék párral
32 éves sportos potens méretes bp-i hetero férfi vagyok írj rám bátran privátban
most hogy itt a tavasz és kezd jó idő lenni kellemes izgalmas autós kalandra ismerkednék párral
32 éves sportos potens méretes bp-i hetero férfi vagyok írj rám bátran privátban
Sziasztok!
Ápoltintelligens férfikén szivesn csatlakozok házaspárhoz, Adatlapom ,képeim ,videóim adott.
Ápoltintelligens férfikén szivesn csatlakozok házaspárhoz, Adatlapom ,képeim ,videóim adott.
Sziasztok.
Nyíregyháza körül most hétvégére keresünk fiatal hetero egyedülálló pasit hármashoz.
Max 40 éves kor és mackós testalkat kizárva.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Privátban írjon akit érdekel és el is tud jönni és hajlandó képet mutatni magáról.
Köszönöm ha elolvastad.
Nyíregyháza körül most hétvégére keresünk fiatal hetero egyedülálló pasit hármashoz.
Max 40 éves kor és mackós testalkat kizárva.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Privátban írjon akit érdekel és el is tud jönni és hajlandó képet mutatni magáról.
Köszönöm ha elolvastad.
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Párhoz csatlakoznék nagy intim mérettel!
Fotók az adatlapomon.
Fotók az adatlapomon.
Ma estére keresünk potens pasit.Nagyobb mérettel.Csak fotóval,üzenetben keress!
Sziasztok! HotWife illetve cuckold témában ismerkednek, szeresd a vastag nagyobb méretet! Ápolt, tapasztalt srác vagyok, további részletekért keress privát üzenetbe! Tomi
Március 1- 3. között Hajdúszoboszlón pihenünk. Szívesen vennénk adatlapunk szerinti férfi csatlakozását hölgytagunk irányába. Kérjük csak olyan írjon aki az ott leírtaknak megfelel a félreértések elkerülése végett ! Privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok! Budapest XII. kerületi egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keres párt kellemes kényeztetésre. Biszex lehetséges, helyem van, fogadni tudok.
Sziasztok! Nagyon szívesen csatlakoznék a mai nap feleség/barátnő kényeztetésihez
Sziasztok !
Sportos budapesti férfiként ismerkednék párokkal
Sportos budapesti férfiként ismerkednék párokkal

tarloka

Younglove
Alex 2