Fiút keresünk maestére ill holnapestére ,megkerünk mindenkit csak ojanak írjanak akik komojan is gondolják!!viberszám előny!!
Sziasztok,
Nagyfarkú, helyes srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz Budapesten, akar ma este is.
Írjatok üzenetet, válaszolok.
Peti
Nagyfarkú, helyes srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz Budapesten, akar ma este is.
Peti
Sziasztok!
Holnap(02.28.) este szívesen fogadnék egy párt Debrecenben a lakásomon.
Holnap(02.28.) este szívesen fogadnék egy párt Debrecenben a lakásomon.
!
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (ma 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:41
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (ma 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Szombat estere keresunk 35-40 ev kozotti ferfit csinos fiatal baratnommel harmashoz a holgy kenyeztetesere.
Privat uzenetben varom a jelentkezot. Olyat akinek helye hozza budapest es kornyeke.
Szombat estere keresunk 35-40 ev kozotti ferfit csinos fiatal baratnommel harmashoz a holgy kenyeztetesere.
Privat uzenetben varom a jelentkezot. Olyat akinek helye hozza budapest es kornyeke.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Szép napot!Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
irj rám
(Ez egy válasz echoes23 üzenetére (ma 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:27
HÉTFŐN délelőtt 11-től Kispesten keresünk a nyitott, szexi szeretőmmel egy harmadikat: férfi legyen, 18-45 év közti.
Heterók vagyunk, tabuk pedig nem igazán vannak... Írjatok privátban, mindenkinek válaszolok!
Heterók vagyunk, tabuk pedig nem igazán vannak... Írjatok privátban, mindenkinek válaszolok!
Sziasztok,
Nagyfarkú, helyes srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz Budapesten.
Peti
Nagyfarkú, helyes srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz Budapesten.
Peti
Sziasztok. Megbizható párral ismerkedem.
Sziasztok, Ma este Miskolc vonzáskörzetében párhoz csatlakoznék.
Imádok hosszan, közösen kényeztetni.
45 éves jóképű férfi vagyok átlagos testalkattal.
Imádok hosszan, közösen kényeztetni.
45 éves jóképű férfi vagyok átlagos testalkattal.
Sziasztok! Ma késő esétre keresünk egy hetero, potens, nagy mérettel megáldott pasit 3. beszállónak. Kecskeméten tudnánk találkozni, ezt vedd figyelembe kérlek. Írjatok privátban, akit érdekel a dolog.
Sziasztok,
HÉTFŐN délelőtt 11-től Kispesten keresünk a nyitott, szexi szeretőmmel egy harmadikat: férfi legyen, 18-45 év közti.
Igényes pár hölgy tagját kényeztető masszázsban részesíteném akár a párja jelenlétében is!!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! K.barcika és környékén kalandoznék! Hölgy , pár, akár autóskaland is szóba jöhet!
Sziasztok! K.barcika és környékén kalandoznék! Hölgy , pár, akár autóskaland is szóba jöhet!
Sziasztok! Nőt, pàrt keresek màra! Veszprèm, vagy a megyéből akinek van helye! Írjon privàtot , köszönöm!
Sziasztok, péntek éjszakára keresnék párt, akinek van kedve egy
kis kalandhoz. 45 éves jóképű, átlagos férfi vagyok. Imadom közösen, hosszan kényeztetni más párját..
kis kalandhoz. 45 éves jóképű, átlagos férfi vagyok. Imadom közösen, hosszan kényeztetni más párját..
(Ez egy válasz elvezzaszamba8 üzenetére (tegnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kecskeméten keresek Kamionos pasit, vagy kíváncsi hetero pasit
Kecskeméten keresek Kamionos pasit, vagy kíváncsi hetero pasit
Kecskeméti pár keres férfit

tarloka

szeretőt5
Kamilla