Sziasztok. Párt keresek hosszú távra Győr és környékén.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas csak VALÓS párral ismerkedne
Moto
Hármasban tapasztalt pasas csak VALÓS párral ismerkedne
Moto
Sziasztok. Szűz Szolnoki fiú vagyok akinek sajnos nincs sok szexuális tapasztalata még. Ezért is keresnék lányt vagy párt akik tudnának segíteni ezen problémán. 21/F
Sziasztok! Adatlapunk szerinti paraméterekkel állandó Fèrfi Partnert keresünk. Privát üzenetet várunk
Sziasztok!
Nem lessz valaki v.valakik a hétvégén a hotelben Tengelicen?
Szivesen ismerkednénk!
Nem lessz valaki v.valakik a hétvégén a hotelben Tengelicen?
Szivesen ismerkednénk!
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Sziasztok!Párral ismerkednék
Kitartó nagyobb farokkal keresek házaspárt kellemes kalandra.
Sziasztok! Komoly valós párral ismerrkednék hosszú távra privátban.Köszi!
Sziasztok
Péntek estére szeretnénk 2-3 pasit aki hellyel rendelkezik. Csak péntek este, és max 100km.
Péntek estére szeretnénk 2-3 pasit aki hellyel rendelkezik. Csak péntek este, és max 100km.
Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Többéves masszőr tapasztalattal keresek olyan igényes hölgyet akit izgatna egy kényeztető erotikus masszázs!
Helyem Szabolcsban van! Utazni tudok.
Diszkréció természetes és elvárt!
Helyem Szabolcsban van! Utazni tudok.
Diszkréció természetes és elvárt!
Sziasztok Bi pasit keresünk 3.-nak Bük csak csütörtökön
Csütörtök estére keresek igényes, egészséges hölgyet, vagy párt hetero alapon ismerkedésre, akár szabadtéri kalandra, Közös wellnesskaland, klub látogatás, profi masszázs is szóba jöhet! Diszkréció és egymás tisztelete nélkülözhetetlen! Privátban írj
sziasztok feleseget hasznalnek kényeztetnek a ferje elott vagy vele kozosen.Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!
Ma Debrecenben hellyel rendelkezem. Szívesen látnék jó fej társaságot egy pár, hölgy, vagy transznemű személyében. 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, nyitott, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. A legfontosabb, hogy érezzük jól magunkat.
Ma Debrecenben hellyel rendelkezem. Szívesen látnék jó fej társaságot egy pár, hölgy, vagy transznemű személyében. 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, nyitott, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. A legfontosabb, hogy érezzük jól magunkat.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat megoldható!
Utazni tudok! Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat megoldható!
Sziasztok.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!

tarloka