Halihó
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
Sziasztok. Olyan férfit keresünk akinek van összeszokott párja ( férfi, tehát két férfit)! Hetero vagy bi az nem számít. Csak régóta együtt kalandozó, tisztelettudó és intelligens legyen mind két fél.
Sziasztok! Holnap napközben pár vagy lány esetleg!? Részletekért keress privátban
Sziasztok, vas megyében ( kis utazás beleférM86/87 szomszédos megyékben is )keresek párt, akiket izgat ha szex közben egy néző jelen van ! Esetleg "manuálisan " besegítenek igény esetén mind két félnek! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Ma délelőtt is szívesen találkoznék nyitott, többest imádó budapesti vagy környékbeli párral, akár autós kalandra. Imádom, ha egy nő egyszerre több férfit kényeztet, vagy ha én hátulról keményen, hosszan dughatom, miközben a párját orálisan kénezteti. Szép napot!
Hetero Hármas -hoz keresünk nagyfarkú(min20cm) férfit/fiút. Elsősorban 19-25 év közötti lenne legizgalmasabb hármasunkban de kivétel lehet ha olyan méretű, alkatú, szimpatikus férfi aki idősebb is...Anna 33 éves "harisnyás kislány" hosszú lábakkal formás alkat...tocsogós baba punci...nagy méretet imádja...és az egész éjszakás élvezeteket kedveljük szóval csak akkor keress ha nem csak pár órád van...Privátban lehet velünk beszélni telefonon is , kell is tali előtt.
Sárospatak és Sátoraljaújhely környékén keresem azt a nyitott és ápolt párt, akik hozzám hasonlóan hisznek a minőségi találkozásokban. Fontos számomra a kölcsönös szimpátia és a diszkréció. Ha ti is unjátok az üres ígéreteket, és szívesen ismerkednétek egy intelligens harmadikkal, várom az üzeneteteket!
Sziasztok!
Középkorú párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Írj privit !
Középkorú párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Írj privit !
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.
Szombaton Bp-en szívesen fogadunk igényes pasikat. Akit érdekel, privátban írjon!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Hetero páral ismerkednek 43 éves vagyok sportos pasi 21/6cm intim méret kamu köszi ne
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Sziasztok, vas megyében ( kis utazás belefér szomszédos megyékben is )keresek párt, akiket izgat ha szex közben egy néző jelen van ! Esetleg "manuálisan " besegítenek igény esetén mind két félnek! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét pàrt keresek. Hölgy örömének fokozàsàra kamatoztatnàm nyelvtudàsom.
Baràtsàgos, diszkrét pàrt keresek. Hölgy örömének fokozàsàra kamatoztatnàm nyelvtudàsom.
Ma este adatlapunk szerinti pasit fogadnánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Kérjük olvass adatlapot !
Megbizható,hetero férfi párral ismerkedne.
Sziasztok! Szívesen találkoznék ma napközben egy csini, szexéhes, budapesti párral, akik tudnának mit kezdeni egy igényes, extra potens férfival. Én szeretem az autós kalandokat is, de persze bármi lehet, ami Titeket izgat. Ha tetszem, privátban elértek.
Sziasztok. Ma délelőtt keresek Budapesten és közvetlen környezetében olyan párt, aki hajlandó is találkozni. Helyem nincs, autoval tudok menni, buvohely vagy akár autós kaland is érdekel. Keressetek privátban nyugodtan.

tarloka