Sziasztok! Keresünk két nagyfarkú pasit egy csajhoz, miközben a férj rögzíti videóra az eseményeket. Fontos, hogy helyetek legyen Veszprém 30km-es körzetében. Ha szégyenlősek vagytok, lehet rajtatok maszk.
Kép nélküli adatlap kevés lesz a jelentkezéshez.
Kép nélküli adatlap kevés lesz a jelentkezéshez.
Szerda, csütörtök esti órákban vagy pénteken napközben szívesen fogadok párokat lányokat otthonomban!
Sziasztok!
Nyalni szerető, igényes és ápolt idősebb férfit 60+ keresek gyönyörű, elképesztően formás párom kényeztetésére
Nyalni szerető, igényes és ápolt idősebb férfit 60+ keresek gyönyörű, elképesztően formás párom kényeztetésére
Sziasztok!
Extra méretű,igényes,jól szituált férfiként párt keresek Bp és környékén!
Kommunikációhoz a Vibert vagy WhatsAppot preferálom!
Extra méretű,igényes,jól szituált férfiként párt keresek Bp és környékén!
Kommunikációhoz a Vibert vagy WhatsAppot preferálom!
Sziasztok! Holnapi napra keresek párt vagy lányt kalandozáshoz, képzett masszőrként erotikus masszázst vállalok igény esetén!
Sziasztok. Idmerkednék, találkoznék, àpolt, normális párral, adatlapomnak megfelelően.
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok párokkal ismerkednék
Sziasztok,
Szívesen csatlakoznèk hozzátok. (Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (ma 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen csatlakoznèk hozzátok. (Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (ma 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Hosszú távra keresünk pasit magunk mellé
Bp és környéke, esetleg Balaton
Bp és környéke, esetleg Balaton
Sziasztok!
Kitartóan dugnék ma napközben! Dél-Pestmegye!
Kitartóan dugnék ma napközben! Dél-Pestmegye!
12 éve vagyunk együtt a nejemmel! 5 éve rendszeresen dugatom! Budapesti pasit keresünk! Ápolt és diszkrét legyél! Hellyel rendelkezünk.!
Sziasztok . Este 7-8 körül a Glory Cafe ba leszünk
Házapárt keresek kellemes kikapcsolódásra.
Szeximádó, fantáziadú ,nagy farkú ,de nem vadállat pasi vagyok.
Intelligencia , ápoltság alap.
Szeximádó, fantáziadú ,nagy farkú ,de nem vadállat pasi vagyok.
Intelligencia , ápoltság alap.
Sziasztok!
Lányokat, nőket, feleségeket, kényeztetnék Sopron, Sopronkövesd, környékén!
Kérlek nézd meg az adatlapomat képeimet és keress meg mindenképpen!
Lányokat, nőket, feleségeket, kényeztetnék Sopron, Sopronkövesd, környékén!
Kérlek nézd meg az adatlapomat képeimet és keress meg mindenképpen!
Sziasztok!
Ma estére keresek hölgyet, vagy pàrt puncinyalàsra. Helyem van.
Ma estére keresek hölgyet, vagy pàrt puncinyalàsra. Helyem van.
Sziasztok! Biszex férfitagú párral ismerkednék. Kíváncsi vagyok.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Fiatalos pár társaságát keresem alkalmi vagy hosszabb távú kapcsolódásra. Korban, alkatban, nyitottságban a magamhoz hasonlók vonzanak, igényes lakással rendelkezem Budapesten.
Dávid
Fiatalos pár társaságát keresem alkalmi vagy hosszabb távú kapcsolódásra. Korban, alkatban, nyitottságban a magamhoz hasonlók vonzanak, igényes lakással rendelkezem Budapesten.
Dávid
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!

tarloka

otthonka2018
Silvie