Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok! 31 éves potens kreol bőrű pasiként szívesen csatlakoznék párokhoz.
Sziasztok egy fiatal pár vagyunk pénteken Budapesten leszünk szívesen ismerkednenk!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
hello
feleség barátnő extra meglepetése lennék magas sportos igényes méretes régebb ota itt élő csoki fiú vagyok
feleség barátnő extra meglepetése lennék magas sportos igényes méretes régebb ota itt élő csoki fiú vagyok
Adatlapom szerint is ismerkednék.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok . Ki baszná meg az asszonyt ?
Sziasztok. Péntekig napközben szívesen találkoznék hölggyel vagy párral a 13.kerületben. Helyem van napközben. Ha érdekel írj privátba.
csutortok/pentek fogadnék part a 13 kerületben de en is utazhatok Pesten belül
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! Pàrhoz csatlakoznék, akik többek között ma is ràérnek egy találkára, de akàr hosszabb távon is.
Ismerkernék olyan ápolt, vidám,hölggyel aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,negyvenes pasi vagyok.
Párokkal is szívesen találkoznék akik kedvelik a cuckold, wifesharing,blowbang,fisting témaköröket.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!
Privátban adok viberelérhetőséget.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,negyvenes pasi vagyok.
Párokkal is szívesen találkoznék akik kedvelik a cuckold, wifesharing,blowbang,fisting témaköröket.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!
Privátban adok viberelérhetőséget.
Sziasztok!
Sziasztok,
Párhoz, hölgyhöz csatlakoznék ma Budapesten
Párhoz, hölgyhöz csatlakoznék ma Budapesten
Sziasztok. Komárom-Esztergom megyében ismerkednék párral. Ha van olyan pár aki ismerkedne az írjon.
Heves megyében ma este párral találkoznék!
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám igényei szerint Szabolcsban!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!13.14kerületben!
Párhoz csatlakoznék ma délután!13.14kerületben!

tarloka

Valentina Vaughn