Szerintem rengetegen megcsinálnák...
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (tegnap 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! ismerkedünk?
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (tegnap 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:57
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Biztos találsz is amihez sok sikert.
(Ez egy válasz szufa üzenetére (tegnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
nagy mérettel keresek
Ma este a reptérenn????
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (tegnap 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok, pár hölgytagját szopatnám autóban Bp-en
Sziasztok ...ma este pár akik pasit keresnek harmas vagy cuckold kalandra?
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal ismerkedni és swinger élményeket szerezni. Nem swinger klubot keresünk, hanem kevésbé nyilvánosan is ismert huncutkodó helyeket! Privatba irjatok kèrlek
Sziasztok kêt negyvenes pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömére .Autós talàlkozo is jó ..Helyünk nincs de utazni szívesen bàrhovà.
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok! 31 éves potens kreol bőrű pasiként szívesen csatlakoznék párokhoz.
Sziasztok egy fiatal pár vagyunk pénteken Budapesten leszünk szívesen ismerkednenk!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
hello
feleség barátnő extra meglepetése lennék magas sportos igényes méretes régebb ota itt élő csoki fiú vagyok
feleség barátnő extra meglepetése lennék magas sportos igényes méretes régebb ota itt élő csoki fiú vagyok
Adatlapom szerint is ismerkednék.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

tarloka

LM30