Írtam google chaten
(Ez egy válasz Harmincasapuka üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 23:55
Sziasztok! Srácot keresünk 3.nak feleségem örömére szigorúan szimpátia esten, nem minden áron.
Lehetőleg átlagos mérettel.
Írj Google chaten ha magadra ismersz a és el tudsz jönni ma. Pest megye déli része.
Írj Google chaten ha magadra ismersz a és el tudsz jönni ma. Pest megye déli része.
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Duci pàrhoz beszàllnék harmadiknak Gödöllő és környéke
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!
Sziasztok! Srácot keresünk 3.nak feleségem örömére szigorúan szimpátia esten, nem minden áron.
Én adom
(Ez egy válasz kriszmonic üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 22:23
Sziasztok van kedvetek ismerkedni? Mi 20 éve együtt élő pár vagyunk Mónika 42 és Krisztán 45 éves .Van kedvetek ismerkedni?
Puszi Pcsi Mónika és Krisz
Sziasztok van kedvetek ismerkedni? Mi 20 éve együtt élő pár vagyunk Mónika 42 és Krisztán 45 éves .Van kedvetek ismerkedni?
Sziasztok, holnapi nap folyamán SzékesFehérváron illetve Veszprémben leszek. Valaki szeretne találkozni egy 39 éves, átlagos szexéhes pasival?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Ma este ölgy vagy pár egy jó masszázsra akár tantra masszázsra? Tapasztalt vagyok és szeretem csinálni. Csak hölgy részére opció a belépés biztos a masszázs biztos a többi hogy mi történik az már rajtatok is múlik.
Helyszín Budapesten azon belül Óbudán
Helyszín Budapesten azon belül Óbudán
Sziasztok!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Szívesen csatlakoznék párokhoz Budapesten és környékén akár ma is vagy a hétvégén , 34 éves , ápolt , normális pasi, nagyobb intimmel
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék mai nap holnap párral kellemes időtöltéshez izgalmas játékokhoz. Szívesen kukkolnék masszíroznák vagy csak nyelvemmel kényeztetnék. Zala Vas megyeből keresek. Töltsük kellemesen a hosszú hétvégét kis izgalmakkal
Sziasztok Házaspárként a feleség (dagi) részére keresnénk olyan 30-50 év közötti pasit aki nem kamus mert talalkozni és tudna értékelni egy autós szopást.Talalkozas a xv.keruletben lehetséges az esti órákban.Ha érdekel privátban írj a feleség vagyok és én fogok válaszolni így ha kérhetem kulturáltan normálisan köszönöm!
Sziasztok!
Május 1. és 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Május 1. és 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Cuckold, creampie, bukakke, gangbang játékokhoz igényes tapasztalt férfiként Nyitott bevállalós párokkal találkoznék.

tarloka

Alison