Ma estére Kecskeméten férfit,párt keresek egy kis kalandra!Helyem van
Május 15-18 közötti időre és persze utána is keresünk férfit vagy férfiakat lehetőleg érettebbet de 25-60 ig aki képes többször élvezni és lehetőleg nagy hatalmas logós heréi vannak és vastag kimondottan vastag szerszáma ! De ez nem feltétel, kvázi ismerkedjünk és beszéljünk ! Alapvetően nyitott pár vagyunk én inkább cucukold a nejem sok mindenre nyitott egyedül a popo tabu ! Privátba írjon akit érdekelne !! Balaton déli partján leszünk elérhetőek !
Békésszentandráson medencés, jakuzzis nyaralómban szívesen ismerkednék nyitott, kikapcsolódni vàgyó párral.
irtam
(Ez egy válasz Open-guy30 üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 03. vasárnap 09:53
Kedves Párok!
Igényes, fiatalos partnert keresek ma délutáni, esti órákban. Kényelmes lakásomon fogadlak, de megbeszélés szerint utazni is tudok.
Igényes, fiatalos partnert keresek ma délutáni, esti órákban. Kényelmes lakásomon fogadlak, de megbeszélés szerint utazni is tudok.
Kecskeméten átutazó vagy kamionos kíváncsi hetero pasi?
Szopnék
Szopnék
Kedves Párok!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasárnap délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok,
ha egy harmadik embert kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
ha egy harmadik embert kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
Sziasztok
MA délután spontán találkozóra VALÓS PÁR
Moto
MA délután spontán találkozóra VALÓS PÁR
Moto
Sziasztok! Ma napkozben meglatogatnek egy párt!
Korrekt pasi keresi alkalmi partnerét egy hölgy vagy egy bevállalós pár személyében. Nem vágyom kötöttségekre, csak minőségi szexre és jó hangulatra Budapesten, Pest megyében vagy Jászberény vonzáskörzetében. Diszkréció nálam alap. Várom a jelentkezésetek!
Jászság és környékén keresek párt ma estére hármas gabalyodásra írj üzenetet
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
Kedves Párok!
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Balaton déli partján ismerkednénk adatlapunk szerint.
Sziasztok. Füzesabony mellől írok. Nekem van kedvem ismerkedni
(Ez egy válasz kriszmonic üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 22:23
(Ez egy válasz kriszmonic üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok van kedvetek ismerkedni? Mi 20 éve együtt élő pár vagyunk Mónika 42 és Krisztán 45 éves .Van kedvetek ismerkedni?
Puszi Pcsi Mónika és Krisz
Puszi Pcsi Mónika és Krisz
Sziasztok. Bennelennék
írjatok privátban
(Ez egy válasz Harmincasapuka üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 23:55
írjatok privátban
(Ez egy válasz Harmincasapuka üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Srácot keresünk 3.nak feleségem örömére szigorúan szimpátia esten, nem minden áron.
Lehetőleg átlagos mérettel.
Írj Google chaten ha magadra ismersz a és el tudsz jönni ma. Pest megye déli része.
Lehetőleg átlagos mérettel.
Írj Google chaten ha magadra ismersz a és el tudsz jönni ma. Pest megye déli része.
Sziasztok ! Hétfő , délelőtre keresünk kizárolag a lány örömére egy fiut .
Sziasztok!
Május 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Május 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Nagy farokkal hàzibaràt lennèk.

tarloka

Réka