Holnap pesten a keletinél leszek elérhető.
Reggel 8 tol kb 12 ig smile
Ha lenne rám igény persze
Reggel 8 tol kb 12 ig smile
Ha lenne rám igény persze
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Sziasztok.Dugasd meg a feleséged pàrod a szabadban két negyvenes pasival .Parkolj le a feleséged nyaljuk faljuk szopatjuk.Utàna alaposan megdugjuk.Ha mindenki el èlvezet tovàbb hajtotok.Irj privit egyeztessünk.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Szigethalom Dunavarsány környékén ismerkednék biszex párral, férfival, leszopnék férfias pasit
Kortól alkattól függetlenül keresek hölgyet, párt, családot balatoni nyaralomba akar több napra is fogadnék. Puncit szeretnék nyalni sokáig, semmi több.
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Helyem van, utazni tudok! Írjatok bátran!
Sziasztok
12 körül reptéren pár vagy hölgy?
Kinézek egy kicsit
30F
12 körül reptéren pár vagy hölgy?
Kinézek egy kicsit
30F
Szopass meg Kecskeméten
Kíváncsi hetero pasi
?
Kíváncsi hetero pasi
?
Sziasztok,
ha olyasvalakit kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
ha olyasvalakit kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
sziasztok házaspárt keresek hármas cucckold vagy jelen lenni csak
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Keresem azt a Csajt vagy Hölgyet itt fent az oldalon akinek az a nagy fétise, hogy olyan idegen férfiakat keres. Akiknek átlagos mérettel rendelkezik. És utána nagy élvezett tölti el hogy élvezésig tudja szopni, kényeztetni. És utána akár egy kis szexel lezárni a szopást. Mezőszilas környékén :P
Sziasztok! Párral ismerkednèk a hölgy örömére! Tolna megyéből 33- éves vagyok károsszenvedèlyektőlmentes utazás nem gond!
fiatal lányt, idősebb pasi várja a jelentkezőket. bp
Fiatal pasiként keresek párt vagy nőt/nőket. Nagy méretem van, helyem van.
Sziasztok Komáróm Esztergom megyei páral vagy hölgyel ismerkednék,
Kedves Párok!
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie

tarloka

Ancsa és zozesz
Jodie Moore