Ebben semmi érdekes nincs.
Nagyon jól tudod, hogy százalékosan milyen abszurd mértékben alacsony a valóban megjelenő férfiak száma a jelentkezőkhöz viszonyítva, és azok is nagy mertékben egy tucat állandó embert jelentenek, kiegészülve 1-2 alkalmi taggal.
Ha ehhez hozzáveszed, hogy itt egy fiatal, szép párosról van szó, akik magasra tehetik és teszik is a lécet - sportos legyél, fiatal legyél, nagyfarkú legyél, képed legyen, azonnal mozdulj -, akkor kicsit sem meglepő, ha nem találnak majd partnert (én pl. az 5-ből 4-et teljesítek, de képet biztos nem küldök senkinek, szóval nem is írok nekik).
Ez ilyen. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jól tudod, hogy százalékosan milyen abszurd mértékben alacsony a valóban megjelenő férfiak száma a jelentkezőkhöz viszonyítva, és azok is nagy mertékben egy tucat állandó embert jelentenek, kiegészülve 1-2 alkalmi taggal.
Ha ehhez hozzáveszed, hogy itt egy fiatal, szép párosról van szó, akik magasra tehetik és teszik is a lécet - sportos legyél, fiatal legyél, nagyfarkú legyél, képed legyen, azonnal mozdulj -, akkor kicsit sem meglepő, ha nem találnak majd partnert (én pl. az 5-ből 4-et teljesítek, de képet biztos nem küldök senkinek, szóval nem is írok nekik).
Ez ilyen. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig senki nem jelentkezett?.Érdekes!
(Ez egy válasz Tomii29 üzenetére (ma 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok sportos fiut meg mindig keresunk ma 23:00 kor
Belvarosba bp !!
Belvarosba bp !!
Nyiregyi hellyel rendelkező férfi Hàzaspárt keres diszkrét titkos együttlétre! Előny ha kezdők vagytok
Keresem a kémiát! Egyedülállóként szívesen csatlakoznék olyan párhoz, akik szeretik a minőségi időtöltést és a tabuk nélküli, mégis kulturált ismerkedést. Fontosnak tartom az őszinte kommunikációt és a biztonságos környezetet. Beszélgessünk, és nézzük meg, működik-e köztünk a szikra!
Sziasztok!
Most hétvégére nagy intimű pasit kereső pár?
Igényes párok levelét várom akik valóban szeretnének találkozni,ha probléma a Viber vagy WhatsApp akkor nem egymást keressük, szerintem ha ennyi bizalom nincs akkor esélytelen eljutni egy kellemes együttlétig!
Most hétvégére nagy intimű pasit kereső pár?
Igényes párok levelét várom akik valóban szeretnének találkozni,ha probléma a Viber vagy WhatsApp akkor nem egymást keressük, szerintem ha ennyi bizalom nincs akkor esélytelen eljutni egy kellemes együttlétig!
nagy mérettel keresek
Sziasztok !
Mai nap estere fiut keresunk sportos testalkat !! Budapest vonzaskorzetebe !!
40 eves korig !!
Fotod legyen oldalon ne privaldba kuld !!!
Mai nap estere fiut keresunk sportos testalkat !! Budapest vonzaskorzetebe !!
40 eves korig !!
Fotod legyen oldalon ne privaldba kuld !!!
Sziasztok, én egy kíváncsi 20 éves fiú vagyok, aki igényes, tapasztalt párhoz csatlakozna felfedezni.
Hellyel nem rendelkezek, bi férfit és hetero nőt keresek elsősorban, de sokmindenre nyitott vagyok.
Írjatok bátran és kérdezzetek, szívesen válaszolok!
Hellyel nem rendelkezek, bi férfit és hetero nőt keresek elsősorban, de sokmindenre nyitott vagyok.
Írjatok bátran és kérdezzetek, szívesen válaszolok!
Sziasztok.
40 es ápolt, normális pasi vagyok aki alapvetően hetero kapcsolatban él. Olyan kmpasit keresek aki szintén nős , vagy hetero kapcsolatban van, és nem bánná ha olykor olykor egy pasi kielégítené szájjal.
Nem érdekel, pasik között sem csòk,simogatás, dugás és semmi ilyesmi. Csak szopnék élvezésig,és viszonozni sem kell.
Hossútávra keresek egy káros szenvedélyektől mentes, normális,ÁPOLT!!,IGÉNYES!! partnert.
Napközbeni, és esti szabadidő el is rendelkezem.
Nagyobb, vastagabb méretet preferálom.
Párral is szívesen találkozom.Utazni tudok. Bp+ 50 km körzete.
40 es ápolt, normális pasi vagyok aki alapvetően hetero kapcsolatban él. Olyan kmpasit keresek aki szintén nős , vagy hetero kapcsolatban van, és nem bánná ha olykor olykor egy pasi kielégítené szájjal.
Nem érdekel, pasik között sem csòk,simogatás, dugás és semmi ilyesmi. Csak szopnék élvezésig,és viszonozni sem kell.
Hossútávra keresek egy káros szenvedélyektől mentes, normális,ÁPOLT!!,IGÉNYES!! partnert.
Napközbeni, és esti szabadidő el is rendelkezem.
Nagyobb, vastagabb méretet preferálom.
Párral is szívesen találkozom.Utazni tudok. Bp+ 50 km körzete.
Szia!
Komoly, intelligens, nyitott, lehetőleg szubmisszív nőt keresek, aki nem csak szexuális célból akar ismerkedni, hanem többre is vágyik (sport, kultúra stb.). Én egy egyetemet végzett, céltudatos pasi vagyok. Ha komolyan gondolod, bátran írj!
Komoly, intelligens, nyitott, lehetőleg szubmisszív nőt keresek, aki nem csak szexuális célból akar ismerkedni, hanem többre is vágyik (sport, kultúra stb.). Én egy egyetemet végzett, céltudatos pasi vagyok. Ha komolyan gondolod, bátran írj!
Sziasztok!
Ma este Pesten leszek, szívesen csatlakoznék pártokhoz is, részemről enyhe bi.
Várom leveled, hátha találkozunk is
Ma este Pesten leszek, szívesen csatlakoznék pártokhoz is, részemről enyhe bi.
Várom leveled, hátha találkozunk is
Sziasztok! Ápolt, magas szex kultúrával rendelkező férfiként keresem partnereim! Ha szeretnétek egy plusz pasi társaságát, nagyobb mérettel, akkor keressetek bátran! Masszázst szívesen vállalok hölgyeknek!
Kecskemét kamionos vagy átutazó pasi?
Szopnék
Írj
Szopnék
Írj
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!Párral ismerkednék
Párhoz csatlakoznék nagy intim mérettel!
Utazni is tudok akár.
Privátban egyeztessünk!
Utazni is tudok akár.
Privátban egyeztessünk!
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek

tarloka

pepi04