Sziasztok olyan Párt keresek aki komolyan gondolják a hármas ismerkedést diszréten írjatok Nyiregyi 50 éves fefri vagyok lehetőleg kezdők legyetek!!
Sziasztok,
ha olyasvalakit kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
ha olyasvalakit kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
Sziasztok Párok !
Szombat estére Budapesten keresnék egy valós párt ahol a hölgyet ketten kényeztetnénk
Szombat estére Budapesten keresnék egy valós párt ahol a hölgyet ketten kényeztetnénk
Szabolcsban keresek olyan hölgyet aki kimondottan élvezi ha a párja jelenlétében orálisan kényeztetik!
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok, csütörtök estére kínálok hölgy részére kényeztető masszázst Veszprém Siófok vonalon. Gyakorlott masszőrként, jelentkezés privátban. Szép napot!
Kizárólag olyan pasit keresünk aki valóban pár hölgy tagjával szeretne 3asban szexleni, ha kizárólag azért keresel párt mert csajok nincsenek, az ki fog derülni..
Tehát nagytól az extra nagy intim méretig keresünk pasit, aki a helyet megoldja, első alkalommal mindenképpen. Előny ha többlövetű vagy. Ha extra sokáig bírod az nem előny. Több rövidebb, változatos menet jobb mint egy hosszú.
Vagy két egymást ismerő pasit, akik voltak már párral vagy nővel, náluk nem feltétel a nagy méret. esetleg 3at, a hölgy tagunk sok mindent szeret, tabu kevés van.
Tehát nagytól az extra nagy intim méretig keresünk pasit, aki a helyet megoldja, első alkalommal mindenképpen. Előny ha többlövetű vagy. Ha extra sokáig bírod az nem előny. Több rövidebb, változatos menet jobb mint egy hosszú.
Vagy két egymást ismerő pasit, akik voltak már párral vagy nővel, náluk nem feltétel a nagy méret. esetleg 3at, a hölgy tagunk sok mindent szeret, tabu kevés van.
(Ez egy válasz igényes30páros üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal, magyar, jó méretű pasit keresünk a hölgy örömére!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Helyileg merre vagytok?
(Ez egy válasz igényes30páros üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 09:05
Sziasztok! Házibarátot , felesègnek szeretőt keresünk a közelünkből! Jó kiállású 50-esek is írhatnak
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Tudok mindent Attika99 ézt már megbeszèltük a Szépvölgyi-n fent mikor ott voltunk párszor!
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 05. 06. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 06. szerda 21:33
Ebben semmi érdekes nincs.
Nagyon jól tudod, hogy százalékosan milyen abszurd mértékben alacsony a valóban megjelenő férfiak száma a jelentkezőkhöz viszonyítva, és azok is nagy mertékben egy tucat állandó embert jelentenek, kiegészülve 1-2 alkalmi taggal.
Ha ehhez hozzáveszed, hogy itt egy fiatal, szép párosról van szó, akik magasra tehetik és teszik is a lécet - sportos legyél, fiatal legyél, nagyfarkú legyél, képed legyen, azonnal mozdulj -, akkor kicsit sem meglepő, ha nem találnak majd partnert (én pl. az 5-ből 4-et teljesítek, de képet biztos nem küldök senkinek, szóval nem is írok nekik).
Ez ilyen.
Nagyon jól tudod, hogy százalékosan milyen abszurd mértékben alacsony a valóban megjelenő férfiak száma a jelentkezőkhöz viszonyítva, és azok is nagy mertékben egy tucat állandó embert jelentenek, kiegészülve 1-2 alkalmi taggal.
Ha ehhez hozzáveszed, hogy itt egy fiatal, szép párosról van szó, akik magasra tehetik és teszik is a lécet - sportos legyél, fiatal legyél, nagyfarkú legyél, képed legyen, azonnal mozdulj -, akkor kicsit sem meglepő, ha nem találnak majd partnert (én pl. az 5-ből 4-et teljesítek, de képet biztos nem küldök senkinek, szóval nem is írok nekik).
Ez ilyen.
Sziasztok. 44 éves férfi vagyok. Hölgyekkel és párokkal ismerkednék Szombathely,Körmend és környékéről.
tal, magyar, jó méretű pasit keresünk a hölgy örömére!
Sziasztok! Ma Esztergomban vagyok, élvezeteket keresek egy csinos nővel, párral. Írj bátran, ha nyitott vagy!
Duci HP hoz harmadiknak,gecis pinàt akarok nyalni!
Ápolt,igényes nagy farkú pasi vagyok . Házaspárt keresek.
Sziasztok! Kíváncsi, nyitott Egri pasi, párok házibarátja lenne..

tarloka

lujidzsi
Nelly