Szabolcsban keresek olyan hölgyet aki kimondottan élvezi ha a párja jelenlétében orálisan kényeztetik!
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok, csütörtök estére kínálok hölgy részére kényeztető masszázst Veszprém Siófok vonalon. Gyakorlott masszőrként, jelentkezés privátban. Szép napot!
Kizárólag olyan pasit keresünk aki valóban pár hölgy tagjával szeretne 3asban szexleni, ha kizárólag azért keresel párt mert csajok nincsenek, az ki fog derülni..
Tehát nagytól az extra nagy intim méretig keresünk pasit, aki a helyet megoldja, első alkalommal mindenképpen. Előny ha többlövetű vagy. Ha extra sokáig bírod az nem előny. Több rövidebb, változatos menet jobb mint egy hosszú.
Vagy két egymást ismerő pasit, akik voltak már párral vagy nővel, náluk nem feltétel a nagy méret. esetleg 3at, a hölgy tagunk sok mindent szeret, tabu kevés van.
Tehát nagytól az extra nagy intim méretig keresünk pasit, aki a helyet megoldja, első alkalommal mindenképpen. Előny ha többlövetű vagy. Ha extra sokáig bírod az nem előny. Több rövidebb, változatos menet jobb mint egy hosszú.
Vagy két egymást ismerő pasit, akik voltak már párral vagy nővel, náluk nem feltétel a nagy méret. esetleg 3at, a hölgy tagunk sok mindent szeret, tabu kevés van.
Figyelem!
A Swinger Yours csapata májusban még 2 swingerbulit tart!
Május 21. – Thursday Black Belt Swinger Party (pasi többessel)
Na de mit is jelent ez pontosan?
Május 21-én a 9. kerületben, este 20:00-tól hajnali 1:00-ig várunk titeket.
Az eseményre általában olyan szóló hölgyek és párok érkeznek, akik egy vagy több férfi társaságát keresik, természetesen kizárólag heteró felállásban a férfiak részéről.
1 nőre maximum 3 férfit engedünk be, a létszám pedig általában 25–45 fő között mozog.
Ezt a tematikus bulit már több mint 2 éve szervezzük, minden hónap egyik csütörtökén.
A korosztály vegyes, jellemzően 25–50 év közötti vendégekkel, de kifejezetten nagy az érdeklődés a 45 év alatti, jó megjelenésű srácok iránt is!
Május 30. – 45 év alattiak exkluzív swingerpartijа
Erre az eseményre kizárólag a 45 év alatti korosztály jelentkezhet, pároknál is külön-külön értendő.
Aki még nem töltötte be a 46. életévét, jelentkezhet a bulira.
Ezt az eseményt már 6 éve szervezzük, bár csak 2–3 havonta kerül megrendezésre.
Most a 19. kerületben bérelünk egy különleges helyszínt medencével, jakuzzival és sok privát szobával.
A létszám általában 60–80 fő között alakul, ebből jellemzően:
kb. 10 szóló férfi,
2–4 szóló hölgy,
a többiek pedig párok.
Így állnak össze az arányok az estére.
Minden bulink megtalálható a weboldalunkon:
a nevünk: swingeryours pont hu
Itt tudtok jelentkezni a számotokra szimpatikus eseményekre is, a leírásban megtalálható linken!
Üdv:
A Swinger Yours csapata
Merci és Peti, Timi és Csanád
A Swinger Yours csapata májusban még 2 swingerbulit tart!
Május 21. – Thursday Black Belt Swinger Party (pasi többessel)
Na de mit is jelent ez pontosan?
Május 21-én a 9. kerületben, este 20:00-tól hajnali 1:00-ig várunk titeket.
Az eseményre általában olyan szóló hölgyek és párok érkeznek, akik egy vagy több férfi társaságát keresik, természetesen kizárólag heteró felállásban a férfiak részéről.
1 nőre maximum 3 férfit engedünk be, a létszám pedig általában 25–45 fő között mozog.
Ezt a tematikus bulit már több mint 2 éve szervezzük, minden hónap egyik csütörtökén.
A korosztály vegyes, jellemzően 25–50 év közötti vendégekkel, de kifejezetten nagy az érdeklődés a 45 év alatti, jó megjelenésű srácok iránt is!
Május 30. – 45 év alattiak exkluzív swingerpartijа
Erre az eseményre kizárólag a 45 év alatti korosztály jelentkezhet, pároknál is külön-külön értendő.
Aki még nem töltötte be a 46. életévét, jelentkezhet a bulira.
Ezt az eseményt már 6 éve szervezzük, bár csak 2–3 havonta kerül megrendezésre.
Most a 19. kerületben bérelünk egy különleges helyszínt medencével, jakuzzival és sok privát szobával.
A létszám általában 60–80 fő között alakul, ebből jellemzően:
kb. 10 szóló férfi,
2–4 szóló hölgy,
a többiek pedig párok.
Így állnak össze az arányok az estére.
Minden bulink megtalálható a weboldalunkon:
a nevünk: swingeryours pont hu
Itt tudtok jelentkezni a számotokra szimpatikus eseményekre is, a leírásban megtalálható linken!
Üdv:
A Swinger Yours csapata
Merci és Peti, Timi és Csanád
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Helyileg merre vagytok?
(Ez egy válasz igényes30páros üzenetére (ma 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Házibarátot , felesègnek szeretőt keresünk a közelünkből! Jó kiállású 50-esek is írhatnak
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Tudok mindent Attika99 ézt már megbeszèltük a Szépvölgyi-n fent mikor ott voltunk párszor!
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (tegnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:33
Ebben semmi érdekes nincs.
Nagyon jól tudod, hogy százalékosan milyen abszurd mértékben alacsony a valóban megjelenő férfiak száma a jelentkezőkhöz viszonyítva, és azok is nagy mertékben egy tucat állandó embert jelentenek, kiegészülve 1-2 alkalmi taggal.
Ha ehhez hozzáveszed, hogy itt egy fiatal, szép párosról van szó, akik magasra tehetik és teszik is a lécet - sportos legyél, fiatal legyél, nagyfarkú legyél, képed legyen, azonnal mozdulj -, akkor kicsit sem meglepő, ha nem találnak majd partnert (én pl. az 5-ből 4-et teljesítek, de képet biztos nem küldök senkinek, szóval nem is írok nekik).
Ez ilyen.
Nagyon jól tudod, hogy százalékosan milyen abszurd mértékben alacsony a valóban megjelenő férfiak száma a jelentkezőkhöz viszonyítva, és azok is nagy mertékben egy tucat állandó embert jelentenek, kiegészülve 1-2 alkalmi taggal.
Ha ehhez hozzáveszed, hogy itt egy fiatal, szép párosról van szó, akik magasra tehetik és teszik is a lécet - sportos legyél, fiatal legyél, nagyfarkú legyél, képed legyen, azonnal mozdulj -, akkor kicsit sem meglepő, ha nem találnak majd partnert (én pl. az 5-ből 4-et teljesítek, de képet biztos nem küldök senkinek, szóval nem is írok nekik).
Ez ilyen.
Sziasztok. 44 éves férfi vagyok. Hölgyekkel és párokkal ismerkednék Szombathely,Körmend és környékéről.
Fiatal, magyar, jó méretű pasit keresünk a hölgy örömére!
tal, magyar, jó méretű pasit keresünk a hölgy örömére!
Sziasztok! Ma Esztergomban vagyok, élvezeteket keresek egy csinos nővel, párral. Írj bátran, ha nyitott vagy!
Duci HP hoz harmadiknak,gecis pinàt akarok nyalni!
Ápolt,igényes nagy farkú pasi vagyok . Házaspárt keresek.
Sziasztok! Kíváncsi, nyitott Egri pasi, párok házibarátja lenne..
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok ! Ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú valós párral házaspárral tartós diszkrét tartalmas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba köszi !

tarloka