Dunántúlon párhoz csatlakoznék a mai nap
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
30 év alatti srác jelentkezhet nálunk!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok!
(Jun.4.-6.)Hodmezovasarhelyi hetvegenhez keresunk tarsasagot (elsosorban biszex erdeklodesu) ferfiak,nok,parok szemelyeben harmasra es cuckold szexre.Tudnivalok az adatlapunkon,csak a lehetseges partnereknek valaszolunk.
Koszonjuk ennek elfogadasat!
(Jun.4.-6.)Hodmezovasarhelyi hetvegenhez keresunk tarsasagot (elsosorban biszex erdeklodesu) ferfiak,nok,parok szemelyeben harmasra es cuckold szexre.Tudnivalok az adatlapunkon,csak a lehetseges partnereknek valaszolunk.
Koszonjuk ennek elfogadasat!
Sziasztok !! 21:00 - 22:00 kozott ferfit keresunk mai napra budapesten egy jo harmas sexhez !!
Sportos megjelenes 40 eves korig !!!
Privatba ugy irj hogx lassuk fotoid es irj tel szamot es a holgy felhiv !!
Sportos megjelenes 40 eves korig !!!
Privatba ugy irj hogx lassuk fotoid es irj tel szamot es a holgy felhiv !!
Sziasztok!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Sziasztok. Miskolc környéki igényes hàzaspàr igényes fiú barátot keres lehetőleg hosszú távra.. Viberen kommunikálunk..
Sziasztok!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést! wink
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést! wink
Sziasztok kêt negyvenes pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömêre .Akàr hosszutàvon is rendszeresen. Helyünk nincs de utazni tudunk.Olyan párt keresünk akik valóban találkozni is szeretnének.irj privit .
Üdv kedves tagok!
Ma vagy holnap estére keresek párt(18-55év között) izgalmas, romantikusabb vagy cuckold kalandokra Pesten.
Akár be is ülhetünk valahova. Hely kell. Ha szimpi az ötlet írj bátran, meghálálom
Ma vagy holnap estére keresek párt(18-55év között) izgalmas, romantikusabb vagy cuckold kalandokra Pesten.
Akár be is ülhetünk valahova. Hely kell. Ha szimpi az ötlet írj bátran, meghálálom
Sziasztok olyan Párt keresek aki komolyan gondolják a hármas ismerkedést diszréten írjatok Nyiregyi 50 éves fefri vagyok lehetőleg kezdők legyetek!!
Sziasztok,
ha olyasvalakit kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
ha olyasvalakit kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
Sziasztok Párok !
Szombat estére Budapesten keresnék egy valós párt ahol a hölgyet ketten kényeztetnénk
Szombat estére Budapesten keresnék egy valós párt ahol a hölgyet ketten kényeztetnénk
Szabolcsban keresek olyan hölgyet aki kimondottan élvezi ha a párja jelenlétében orálisan kényeztetik!
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok, csütörtök estére kínálok hölgy részére kényeztető masszázst Veszprém Siófok vonalon. Gyakorlott masszőrként, jelentkezés privátban. Szép napot!
Kizárólag olyan pasit keresünk aki valóban pár hölgy tagjával szeretne 3asban szexleni, ha kizárólag azért keresel párt mert csajok nincsenek, az ki fog derülni..
Tehát nagytól az extra nagy intim méretig keresünk pasit, aki a helyet megoldja, első alkalommal mindenképpen. Előny ha többlövetű vagy. Ha extra sokáig bírod az nem előny. Több rövidebb, változatos menet jobb mint egy hosszú.
Vagy két egymást ismerő pasit, akik voltak már párral vagy nővel, náluk nem feltétel a nagy méret. esetleg 3at, a hölgy tagunk sok mindent szeret, tabu kevés van.
Tehát nagytól az extra nagy intim méretig keresünk pasit, aki a helyet megoldja, első alkalommal mindenképpen. Előny ha többlövetű vagy. Ha extra sokáig bírod az nem előny. Több rövidebb, változatos menet jobb mint egy hosszú.
Vagy két egymást ismerő pasit, akik voltak már párral vagy nővel, náluk nem feltétel a nagy méret. esetleg 3at, a hölgy tagunk sok mindent szeret, tabu kevés van.

tarloka

Palych1972
Nikki Rider